ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
L’ÈXIT DE LES FIRES DE MAIG 2011, fan que Vilafranca continuï en el pòdium de les millors Fires multisectorials de Catalunya

NOTA DE PREMSA
16/05/2011 - Aquest cap de setmana s’ha celebrat, amb una espectacular resposta de visitants, les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats. Els més de 40.000 visitants que, al llarg dels tres dies, han anat a les fires, han pogut gaudir de uns estands plens de novetats i unes activitats molt atractives.
Majoritàriament provinents de Vilafranca (53%) i comarca (33%), s’ha de destacar la presència d’un 14% de visitants de fora de la comarca (principalment de les comarques de la Vegueria Penedès). L’enquesta feta a 500 visitants ens reflexa que el 53% del visitants són de Vilafranca, 43% de la demarcació Penedès i el 4% de la resta de comarques de Catalunya. Els visitants també van valorar molt positivament les fires, destacant tots ells la seva voluntat de tornar l’any vinent.

Els expositors també han mostrat la seva satisfacció per l’altíssima assistència al llarg de tots els dies de fires, el bon desenvolupament i el grau d’interès mostrat pels visitants i les bones vendes tot i la situació econòmica. Cal destacar també el gran nombre de promocions i sorteigs realitzats pels expositors, que cada vegada més preparen i treballen el seu pla estratègic de promoció i comercialització per a la participació en les Fires .

Cal destacar l’altíssima qualitat dels estands, amb nous formats i atractius, que varen sorprendre als visitants. L’espai de comerç va estar especialment concorregut, juntament amb l’espai d’automoció i la tornada dels tractors. La zona exterior aquest any ha pres molta força amb la construcció d’una casa, la proposta d’una discoteca mòbil o la presentació d’un camió de carreres entre d’altres propostes molt atractives.

L’espai d’enogastronòmia va convertir-se en la zona lúdica de les Fires. Les empreses enoturístiques, amb 20 presentacions d’actius i serveis turístics del Penedès, van omplir el 100% del seu aforament (un total de 400 persones). Els sis restaurants van servir més de 3.200 degustacions i l’espai de la DO Penedès i l’Associació Vinícola Catalana va servir més degustacions que anys enrere.

Una altra de les zones amb gran participació va ser l’escenari principal de les fires, on un gran nombre d’associacions i col•lectius varen mostrar els seus espectacles, balls i activitats per a tots els públics.

De la mateixa manera s’ha de destacar l’èxit de la jornada de professional que va comptar amb la visita de la vicepresidenta de la Generalitat Sra. Joana Ortega, i que va reconèixer a 150 empreses del Penedès per el seu compromís social i econòmic. Així com la trobada amb els sectors implicats, del Hble. Sr. Josep Mª Pelegrí i Aixut, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, la resta d’activitats paral•leles, com la jornada castellera o la mostra d’Artesans entre d’altres van gaudir també d’un gran èxit de participació.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal