ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
El Caixa Penedès Vijazz 2011, omple Vilafranca i el Penedès

NOTA DE PREMSA
5/06/2011 - En un extraordinari ambient de vins, música i cultura, Vilafranca i el Penedès han tornat a ser el centre d’atenció cultural catalana gràcies a la cinquena edició del Caixa Penedès Vijazz. La Fira de vins de la Rambla Nostra Senyora era plena de visitants passejant amb una copa de vi a la mà i gaudint dels 45 cellers del Penedès que varen mostrar els seus millors vins i caves. Es van servir més de 60.000 degustacions, tot superant les expectatives més optimistes, a les més de 45.000 persones que varen visitar la fira procedents d’arreu de Catalunya, d’Espanya i, cada any amb major nombre, d’estrangers de la comunitat europea i internacionals. Les sessions de tast i maridatge, organitzades en tres sales diferents (la nova rambla Sant Francesc i dues sales a L’Agrícol), han acollit 1.270 persones, que han gaudit de tastos tant de nivell inicial com interessantíssimes cates verticals.
Les visites a cellers i les visites culturals també han vist augmentada extraordinàriament la seva demanda, complementant perfectament l’estada dels turistes durant les hores que està tancada la fira.

Hotelers i restauradors han posat el rètol de complert -o quasi complert- aquests dies de fira i el dissabte al vespre, el nombre de visitants a la vila va ser molt significatiu.

En quant al festival de jazz, l’èxit va tornar a ser total. La plaça Jaume I es va tornar a omplir de gom a gom per gaudir del programa d’actuacions d’aquesta edició, amb una ocupació total els tres dies de concert, que va ser perfectament complementada amb el nou escenari de la Rambla de Sant Francesc, que ha mostrat tot el seu potencial per convertir-se en un gran espai de concerts.

Grandíssims concerts com els Tower of Power o Branford Marsalis han fet les delícies tant dels amants del jazz com dels que s’acosten a aquest gènere per primera vegada. El concert de Kyle Eastwood va fer que el divendres s’omplís totalment la plaça i el concert de Terence Blanchard ha estat considerat per molts entesos com un dels millors del festival. Destacar també el concert dels millors artistes de jazz estatals, Llibert Fortuny i Perico Sambeat, que van fer una actuació molt emotiva i plena de referències al Vijazz.

Els concerts i activitats del nou escenari de Sant Francesc van permetre descobrir un nou espai, ampli i adequat per gaudir de noves propostes musicals i culturals.

Aquesta cinquena edició ha assolit un gran ressò mediàtic, ha tingut un extraordinari èxit de públic, i ha donat a conèixer el Penedès, els seus vins, el seu territori i la seva cultura.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal