ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Dia Europeu de l'Enoturisme al Penedès, 10, 11, 12 i 13 de novembre

NOTA DE PREMSA
2/11/2011 - Amb motiu de la celebració d’una nova edició del Dia Europeu de l’Enoturisme, els dies 10, 11, 12 i 13 de novembre, es durà a terme al llarg del Penedès, un complet calendari d’activitats al voltant del vi en diferents àmbits i organitzat per diferents entitats.

Novament es posen en comú i sota un mateix programa, activitats organitzades al llarg del Penedès, per oferir al visitant les millors opcions per gaudir del turisme i la cultura del vi. Coordinats pel Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès a través d’enoturismePENEDÈS, en el programa s’inclouen jornades de portes obertes a cellers i caves del Penedès, activitats culturals dels patronats de turisme de Sant Sadurní, Subirats i Vilafranca, esdeveniments organitzats pel VINSEUM, Cine Club Vilafranca o l’Acadèmia Tastavins del Penedès entre d’altres, i compta amb el patrocini de la DO Penedès, l’AVC-UVIPE, l’Institut del Cava i les entitats i Ajuntaments participants. Així doncs una transversabilitat que dóna com a fruit un extens i atractiu programa perquè el Penedès capitalitzi el Dia Europeu de l’Enoturisme a Catalunya.

En aquest programa es poden destacar sis grans blocs:

· Jornada de portes obertes a cellers i caves el diumenge 13 de novembre, on, coordinats per enoturismePENEDÈS, els visitants podran gaudir de visites gratuïtes a vint-i-sis cellers al llarg de tot el Penedès, que obriran les portes de les seves bodegues per mostrar la seva riquesa i tastar els seus vins i caves.

· Activitats especials a cellers i caves que complementaran al llarg del cap de setmana, la jornada de portes obertes del diumenge 13. Maridatges, tastos, cursos, cates verticals, esmorzars i atractives activitats als cellers i a la vinya, per tal de que els visitants puguin gaudir d’experiències molt especials al Penedès.

· MOST Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, primera edició d’un festival de cinema que cada any vol recollir la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya i el vi. Se celebrarà del 10 al 13 de novembre a diferents espais del Penedès (Vilafranca, Sant Sadurní, Subirats, Olèrdola i a cellers i caves de la comarca).

· Visites Culturals al llarg de tot el cap de setmana i gestionades per els diferents patronats de turisme, on els visitants podran gaudir de visites i passejades comentades a la recerca de la història i la cultura del vi i el cava, així com el patrimoni arqueològic del Penedès.

· Restaurants, allotjaments i serveis turístics també han preparat un seguit d’activitats i menús per celebrar la festa de l’enoturisme.

· Altres esdeveniments especials al llarg del Penedès, que durant el cap de setmana també presentaran propostes vinícoles i culturals com la Nit de Vins, amb el concert de La Porta dels Somnis a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca, els espais sonors Vinfonies, a la Capella de Sant Pelegrí del Vinseum, una Enogimcana pel Penedès el diumenge a les 10:00 des de la Rambla Sant Francesc, la FuniFira a Gelida, la Fira d’Artesans a Vilafranca o la Festa del Most de La Ràpita. Els professionals de l’enoturisme també podran participar en una Jornada Professional d’Enoturisme"l’Exit de l’enoturisme a Califòrnia a través de la cooperació dels agents" el dilluns 14 al Vinseum.

Com a novetat, i en col·laboració amb el MOST, es col·locarà un estand informatiu del Dia Europeu de l’Enoturisme a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca. El Dia Europeu de l’Enoturisme és una iniciativa promoguda per Recevin, la Xarxa Europea de Ciutats del Vi, i vol promoure i difondre internacionalment el turisme del vi com una activitat de futur i de valor per el territori.

Tota la informació la podreu trobar a la web www.enoturismepenedes.cat

Veure programa
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal