ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Una parella recorre la província de Barcelona, per promocionar les destinacions de qualitat a través de les xarxes socials

NOTA DE PREMSA
2/11/2011 - La Laura i l'Alba, les 'turistes professionals de qualitat' triades per promocionar les destinacions de la província de Barcelona ja han començat a treballar. Durant tres setmanes recorreran les destinacions SICTED -Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions que identifica les destinacions de qualitat a la província de Barcelona- i aniran comentant i penjant imatges i vídeos de tot el que vagin veient a través de les xarxes socials. L'objectiu d'aquesta iniciativa pionera, impulsada per la Diputació de Barcelona, és promocionar el SICTED com a distintiu de qualitat i augmentar la competitivitat d'aquestes destinacions de proximitat.

Entre d’altres, la parella de turistes, tenen previst visitar Vic, la Vall de Sau; les Portes del Montseny; el Berguedà; el Moianès; el Vallès Oriental; el Maresme; el Garraf; l'Alt Penedès; l'Alta Anoia; el Baix Llobregat; i finalitzarà al Cardener el 13 de novembre. Al llarg del viatge, seran elles les encarregades d'escollir els llocs que volen visitar: platges, museus, espais naturals,... La seva tasca consistirà en comentar diàriament les seves experiències a les xarxes socials i, a més, hauran de penjar vídeos informatius i descriptius de les vivències que tinguin durant la ruta. La seva experiència es podrà seguir a Turistesdequalitat.com. Simultàniament al viatge de la Laura i l'Alba, a Facebook es farà el concurs 'Ajuda'ns a comunicar què és el SICTED'. Es proposa als internautes que, fins al 13 de novembre, participin de forma creativa, propera i diferent explicant en què consisteix aquesta experiència turística. Per participar, cal enviar un vídeo, fotografia o post també a Turistesdequalitat.com o penjar arxius al seu blog, a Youtube, Twitter,... Les tres aportacions més originals i que obtinguin una major difusió a les xarxes socials rebran un premi. A més, es farà el concurs 'Guanya una escapada SICTED' als més de 450 establiments i serveis SICTED repartits per tota la província de Barcelona, amb l'objectiu de promocionar-los. Aquest concurs estarà vigent fins a l'11 de desembre i els participants hauran d'omplir un formulari amb les seves dades personals que dipositaran en una urna que trobaran al mateix establiment. Els premis són 10 estades de cap de setmana per a 2 persones en un establiment SICTED. Com recorda la Diputació de Barcelona, el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques, promogut a nivell estatal per Turespaña i la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), que treballa amb destinacions, empreses i serveis turístics de fins a 28 àmbits diferents, i que influeix en l'experiència i satisfacció del turista que visita una destinació. A la comarca de l’Alt Penedès el SICTED, està impulsat pel Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès, i pel Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal