ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Rexach Baqués concentra cent anys d'història en l'edició limitada d'un brut gran reserva

NOTA DE PREMSA
8/11/2011 - La família Rexach Baqués ha reunit aquest dilluns 7 de novembre prop d’un centenar d’amics i clients en una festa íntima a les seves caves de Guardiola de Font-Rubí, per celebrar el centenari de l’empresa i presentar-los el cava Pere Baqués, un brut gran reserva del 2006, elaborat amb les varietats tradicionals (xarel•lo, macabeu i parellada), matisades amb una pinzellada de pinot noir en una edició limitada de 6.000 ampolles.

Montse Rexach Peixó, representant de la quarta generació de la família, ha remarcat durant l’acte de celebració, la voluntat de l’empresa de continuar endavant amb la tradició i l’esperit que ha heretat dels seus besavis, avis i sobretot del seu pare Pere Rexach Baqués, "que literalment va néixer a la cava, en plena guerra civil i que als 14 anys ja viatjava a França amb el seu pare, d'on tornava amb coneixements per aplicar a l'empresa familiar".

L’empresa Rexach Baqués va néixer el 1910, quan el seu fundador, Pere Baqués Rafecas, va construir la primera cava per garantir les condicions adequades per a la criança dels vins tranquils que havia començat a elaborar a finals del segle XIX a Font-rubí. L’empresa ha anat ampliant els espais a partir de la cava original, i en ella reposen els seus famosos caves de llarga criança (només comercialitzen Reserves i Grans Reserves), que s’han guanyat al llarg dels anys un gran prestigi i tradició en el mercat català i estatal.

Durant la festa, els assistents han pogut visitar les caves de l’empresa i gaudir d’un dinar amb show-cooking, maridat amb els caves elaborats a la casa. La sommelier Montse Velasco, guanyadora del títol Nas d’Or 2011, ha estat l’encarregada de fer el primer tast del Pere Baqués Gran Reserva 2006. N’ha destacat el color groc palla amb ribets lleugerament daurats i una bombolla fina i constant. Al nas, el nou cava de Rexach Baqués desprèn els mesos d’envelliment i criança a la cava i recorda els aromes de fruita blanca (pera i poma) barrejats amb notes de torrats i fruits secs propis de la llarga estada en ampolla. Segons Velasco, en boca el cava Pere Baqués recorda la fruita madura amb matisos de vainilla, que perdura moltíssim en boca. “És un cava molt elegant, apropiat tant per fer aperitius com per a àpats com el gall rostit tan propi del Penedès”, ha explicat Velasco.

Aquesta edició tant limitada, presentada en un elegant estoig individual on s’hi reprodueix una imatge promocional recuperada dels primers caves P. Baqués, recull tot el saber fer de Rexach Baqués acumulat durant 100 anys.

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis



 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal