ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Vilanova inaugura la temporada de cuina del xató i els productes d'hivern

NOTA DE PREMSA
16/11/2011 - El diumenge 13 de novembre, la plaça de la Mediterrània de Vilanova i la Geltrú ha acollit la III edició del Festival del Xató i la Cuina d'hivern

Aquest cap de setmana Vilanova i la Geltrú ha encetat la temporada de xatonades populars amb la celebració de la III edició del Festival del Xató i la Cuina d’hivern de Vilanova i la Geltrú, la festa gastronòmica que celebra Vilanova per donar inici a la temporada de cuina dels productes d’hivern. Durant el matí de diumenge, els visitants han pogut conèixer els productes de temporada, ja sigui provant tastets de cuina vilanovina, o participant dels tallers gastronòmics i tastos de vins i caves programats per la jornada.

La plaça de la Mediterrània s’ha convertit en un mercat ambulant de productes de cuina vilanovina, on els visitants han pogut adquirir productes de l’horta vilanovina, com els espigalls, o tots els productes necessaris per elaborar un bon xató.

Com a novetat destacada d’aquesta edició, el Festival del Xató i la Cuina d’Hivern, s’ha dut a terme en el marc de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú que ha comptat amb un espai de degustació de vins i caves de la DO Penedès i tastos de cuina vilanovina el divendres i dissabte, i amb la celebració del Festival el diumenge. Segons paraules de l’organització, la coincidència d’ambdós festivals ha estat una iniciativa molt encertada per potenciar els actes de les dues celebracions.

Un dels moments destacats de la jornada ha estat l’aixetonament de la bóta de vi, que dóna la benvinguda als primers vins de l’any, i el nomenament dels xatonaires d’honor, Núria Valls i Daniel Sicart, actors de la sèrie de TV3 La Riera.
Durant el matí també s'ha celebrat el XVI Concurs Nacional del Xató, que ha comptat amb una desena de participants. La guanyadora ha estat Providencia Artigas, mentre que les seves germanes, Olga i Àngela, han ocupat la segona i la tercera posició, respectivament.

Els tallers gastronòmics han tingut, un any més, molt bona acollida per part del públic i han contribuït a donar a conèixer i promoure aquests productes de cuina d’hivern. El taller de com elaborar el xató ha anat a càrrec de Joaquima Álvaro, guanyadora de l’edició 2010 del Concurs Nacional de Xató, i s’ha celebrat un taller de verdures de gala, i un de mètodes de desespinar el peix per part de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú. A la tarda, tres sessions de tast de vins i caves de la DO Penedès donaven el punt final a aquesta III edició del Festival del Xató i la Cuina d’hivern.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis



 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal