ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Més de 4500 persones participen en les diferents activitats del Dia Europeu de l'Enoturisme al Penedès

NOTA DE PREMSA
16/11/2011 - Les activitats programades pel cap de setmana del Dia Europeu de l’Enoturisme al Penedès, celebrat el cap de setmana del 10 al 13 de novembre, tornen a superar les expectatives, tant en nombre d’assistents, com en la qualitat de les propostes.

El passat diumenge 13 de novembre es va dur a terme una nova edició del Dia Europeu de l’Enoturisme, una data que anualment promociona i dóna a conèixer l’oferta enoturística de les diferents zones productores de vi.

Al Penedès, aquest innovador esdeveniment, que enguany arribava a la seva 3ª edició, ha programat durant tot el cap de setmana més de 50 propostes diferents al voltant del món del vi i el cava tant en la vesant enoturística i cultural com festiva. Entre les activitats, pensades per a poder donar resposta a totes les necessitats, s’hi podien trobar tot tipus de visites a caves i cellers, maridatges, visites culturals, així com la novetat d’esdeveniments innovadors, com el festival MOST Penedès de cinema de vi i cava, o el Vinfonies, una mostra experimental que ha acostat l’art sonor a la cultura del vi, o una nova edició de la Nit de Vins on els joves han pogut gaudir de la música i el vi.

Les propostes dels membres d’enoturismePENEDÈS, entre quals hi havia les visites a caves i cellers, les visites culturals guiades i les propostes dels restauradors, van comptar amb la participació de 1.350 persones, que representen un increment d’un 70% respecte l’edició del 2010. De la resta de propostes, cal destacar els 2.400 participants al MOST o les 800 persones a la Nit de Vins, que es van convertir en les activitats més seguides pels visitants.

Segons el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, entitat que coordinava tots els actes del Dia Europeu de l’Enoturisme, aquestes importants xifres de seguiment denoten per una banda la consolidació en només 3 anys d’aquest esdeveniment, i a la vegada l’interès creixent per l’enoturisme i el món del vi del Penedès.

Aquesta tercera edició del Dia Europeu de l’Enoturisme ha tornat a posar en comú, i sota un mateix programa, activitats coordinades pel Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, a través d’enoturismePENEDÈS, els patronats de turisme de Sant Sadurní d’Anoia, Subirats i Vilafranca del Penedès, el VINSEUM, i tot amb el patrocini de la DO Penedès i l’AVC grup UVIPE, l’Institut del Cava i la col·laboració d’entitats i ajuntaments. Així doncs una transversabilitat que ha donat com a fruit un extens i atractiu programa, i un seguiment del mateix que tots els organitzadors han qualificat de molt bo i que consolida el Penedès com un territori de referència en l’enoturisme.

El Dia Europeu de l’Enoturisme, és una iniciativa promoguda per RECEVIN (la xarxa europea de ciutats del vi), i vol promocionar i difondre internacionalment el turisme del vi com una activitat de futur i de valor pels territoris.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal