ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
El celler Mas Bertran aposta per combinar la innovació i la tradició en el seu nou celler

NOTA DE PREMSA
15/12/2011 - El conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, inaugura el nou celler que l’empresa ha construït a Sant Martí Sarroca amb l’objectiu d’ampliar la producció i obrir les portes a l’enoturisme

El sommelier de Monvínic, César Cánovas, destaca la valentia de l’empresa que ha abandonat la DO Cava per poder innovar amb varietats autòctones des de la DO Penedès en els seus nous productes


El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, va ser l’encarregat ahir d’inaugurar el nou celler que l’empresa Mas Bertran Viticultors ha construït a Sant Martí Sarroca. Pelegrí va plantar un cep de sumoll al costat d’una placa commemorativa de l’acte i va visitar les noves instal•lacions acompanyat de la família Carbó i els germans Ventura a més de l’alcalde de Sant Martí Sarroca, Ramon Carbó, el director gener del Incavi, Jordi Bort, el president i el director de la DO Penedès i representants de diferents entitats i institucions vinculades al sector del vi.

En el discurs inaugural, el conseller va destacar el coratge de la família Ventura i la família Carbó per tirar endavant aquest projecte que demostra, segons ell, “que en moments com els actuals hi ha persones que tenen la capacitat de veure l’ampolla mig plena”. El titular d’Agricultura de la Generalitat va esperonar els emprenedors a donar continuïtat a aquest projecte al llarg de moltes generacions. Pelegrí va remarcar el fet que el cava Argila Xarel•lo 2007 hagi aconseguit la màxima puntuació dels escumosos en la Guia de Vins de Catalunya 2012 i la projecció que això pot donar a l’empresa. “Teniu el Balma, que és una cova, un refugi; i teniu l’Argila, que és una terra molt permeable”, va dir el conseller fent referència a dos productes que Mas Bertran té a la venda. “I les persones necessitem un refugi on agafar forces i un suport que aguanti molt: aquests són els dos elements que us permetran buscar l’excel•lència”, va concloure.

Després de lloar la creativitat i la imaginació dels impulsors de Mas Bertran, el conseller va obrir una porta per mirar cap al futur. “No es pot estimar allò que no es coneix”, va dir. A més de buscar fórmules de penetració al mercat exterior, “hem de fer que la gent de fora vingui aquí a conèixer-nos”, va dir. El fet que el nou celler de Mas Bertran s’hagi dotat d’instal•lacions enfocades cap a l’activitat enoturística són per al conseller una garantia de futur.

El sommelier de Monvínic, César Cánovas, va ser l’encarregat de fer la nota de tast dels dos nous productes que Mas Bertran va presentar ahir aprofitant la inauguració del nou celler. Cánovas va remarcar la valentia dels impulsors de Mas Bertran a l’hora d’abandonar la DO Cava per inscriure’s a la DO Penedès amb l’objectiu de treballar amb varietats autòctones del Penedès i garantir tipicitats de forma més clara. Per a ell, el més important és que l’origen geogràfic sigui coherent i doni garanties d’un procés d’elaboració i de un terroir específic.

En la nota de tast del Mas Bertran Argila Rosé, un Brut Nature Reserva del 2009, César Cánovas va destacar la valentia i la innovació de fer un cava amb una varietat negre autòctona del Penedès com el sumoll, i fer-ho presentant el producte amb sinceritat, sense cupatges, presentant el sumoll tal com és. Aquest cava, per al sommelier de Monvínic desperta sabors de regalèssia, anisats, magrana, crema, i fruits secs.

Del vi blanc Mas Bertran Nutt Xarel•lo 2010, César Cánovas va destacar la identitat pròpia que ha aconseguit marcar aquesta varietat, que “per la seva complexitat” ha permès treballar bé aquells productors que entenen que s’ha d’esperar. Macerat sobre les seves pròpies lies, al tast, predominen les notes aromàtiques de fonoll, anís, llimona i els dolços de la mel i els fruits secs. És un vi profund.

A l’acte hi van assistir un centenar de persones, entre autoritats, mitjans de comunicació i familiars. Mas Bertran Viticultors té previst convocar noves visites al celler en els pròxims mesos per explicar el nou projecte i mostrar les instal•lacions als clients actuals i potencials, que s’interessin pel món del vi i l’enoturisme.

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis



 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal