ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
L’Acadèmia Tastavins lliura els III Premis Tastavins i celebra el seu 461è capítol d’investidura

NOTA DE PREMSA
16/12/2011 - L’Acadèmia reconeix la tasca del director de La Vanguardia José Antich, el viticultor Narcis Fàbregas, les Bodegues Vilarnau i l’hotel enoturístic de Mas Tinell en la tercera edició dels Premis Tastavins

Jordi Segura (Euroselecció) i Jordi Bort (director general de l’Incavi), han estat investits acadèmic de mèrit i d’honor, respectivament, en el capítol extraordinari d’investidura celebrat ahir

El dijous 15 de desembre, en el marc de la capella de sant Joan de Vilafranca del Penedès, l’Acadèmia Tastavins Penedès ha celebrat el seu 461è capítol d’investidura i ha fet entrega dels III Premis Tastavins, uns guardons que lliura anualment l’Acadèmia en reconeixement al mèrit periodístic, el celler de l’any, el viticultor de l’any i la millor iniciativa vitivinícola.

El premi a la millor iniciativa vitivinícola s’ha lliurat a un projecte que destaca per la seva “valentia” en un entorn econòmic com l’actual, el nou hotel enoturístic que està construint Mas Tinell al costat del seu celler de Vilafranca. El guardó l’ha recollit el seu propietari, Manuel Valderrama, que reclamat una major cultura turística i enoturística per el Penedès.

El celler de l’any enguany ha recaigut en les Bodegues Vilarnau (grup González Byass) per la tasca que han fet per dinamitzar el celler amb un gran nombre d’activitats enoturístiques. El premi l’ha recollit el gerent de les bodegues, Damià Deàs, que l’ha fet extensiu a tot el seu equip.

Nacis Fàbregas Campeny ha recollit el guardó que el reconeix com a millor viticultor de l’any, i ha volgut compartir-ho amb tots els viticultors del Penedès, que, com ell, dia rere dia, treballen per poder seguir exercint de pagès, recordant que és gràcies a la feina com la seva que el Penedès té el paisatge que té i existeix la indústria vitivinícola. Amargament a apuntat que veu el seu futur com a pagès molt difícil si no canvia l’actual situació de preus.

Finalment, José Antich, ha recollit el premi al mèrit periodístic per la seva tasca com a director de La Vanguardia, que aquest 2011 ha fet una important aposta empresarial amb la incorporació de l’edició en català. Antich ha destacat que aquest ha estat un repte periodístic i empresarial “apassionant”. Joan Tarrada, per la seva part, ha agraït que La Vanguardia hagi donat suport al Caixa Penedès Vijazz des de la seva primera edició.

Seguidament s’ha procedit a celebrar el capítol extraordinari d’investidura, on s’han investit solemnement set acadèmics i acadèmiques de nombre que entren a formar part de l’Acadèmia bàquica més antiga de l’estat: Jaume Batllori, David Bueno, Teresa Casanovas, Pablo Chamorro, Marc Galimany, Pere Mata i Ramon Roset. Finalment s’ha investit a Jordi Segura, com a acadèmic de mèrit per la seva tasca al capdavant d’Euroselecció, l’empresa que representa en exclusiva a Espanya les copes Riedel. Com a acadèmic d’honor s’ha investit Jordi Bort, director general de l’Incavi (Institut Català de la Vinya i el Vi de la Generalitat), que ha tancat l’acte agraint moltíssim el guardó i destacant la grandisima importància que té la industria vitivinícola penedesenca i catalana, i que ha de ser un dels puntals per sortir de la crisi.

L’acte, va cloure amb un excel·lent sopar maridatge per a 85 persones al restaurant MerCat de Vilafranca, amb vins i caves Vilarnau i Mas Tinell.

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal