ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
La Ruta del Xató al mòbil, en realitat augmentada

NOTA DE PREMSA
9/01/2012 - Els clients de la Ruta del Xató ja poden localitzar els establiments adherits a la ruta més fàcilment mitjançant l’aplicació Layar de Realitat Augmentada per a smartphones.

La Ruta del Xató, la proposta de Turisme gastronòmic de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, continua treballant en la línia de la innovació i ha introduït el Layar, una aplicació de Realitat Augmentada per als mòbils intel•ligents (smartphones), que permet localitzar els establiments adherits a la ruta més fàcilment. Els clients hi poden accedir directament des de la plana www.rutadelxato.com

Layar és una aplicació per a mòbils, de descàrrega gratuïta, que permet incrementar la informació que percebem del nostre entorn, mitjançant la càmera, el GPS i la brúixola del nostre telèfon. El GPS del telèfon i la brúixola ens ubiquen en l’espai i detecten els establiments que hi ha al nostre entorn. Mitjançant la càmera, a la pantalla del telèfon hi apareixen punts que corresponen a cada un dels establiments adherits a la ruta, que hi ha en la direcció a la qual estem enfocant. Com a usuaris, podem obtenir informació de cada un dels establiments que apareixen a la pantalla i podem discriminar aquells que no compleixen els requisits que considerem en cada ocasió. Això vol dir, per exemple, que podem triar la distància a la qual ens volem desplaçar, o si volem informació de restaurants, cellers i allotjaments. I, finalment podem obtenir informació sobre la ruta més apropiada per arribar a l’establiment que triem tant si fem el desplaçament a peu com si anem en cotxe o transport públic.

Els punts que apareixen a la pantalla coincideixen amb l’ubicació real dels establiments que busquem (no els veiem perquè estan massa lluny o perquè hi ha altres edificis que els tapen, però hi són i mitjançant la realitat augmentada els redescobrim). D’aquesta manera la informació del món real que envolta a l’usuari és interactiva i manipulable, ja que se superposa informació digital sobre l’entorn i els objectes que ens envolten aportant més informació sobre l’entorn.

Aquesta nova aplicació s’uneix a les que la Ruta del Xató ja ha anat introduint en les últimes edicions com facebook o twitter -aquesta última des d’aquesta temporada-, amb la intenció d’oferir al turista interessat en el territori i el xató el màxim nombre de punts de trobada possibles.

Per poder fer servir l’aplicació Layar és imprescindible tenir un telèfon mòbil amb sistema operatiu iPhone, Android o Symbian, que disposi de GPS i càmera, i tingui connexió a Internet. Un 33% dels usuaris de l’Estat espanyol i Gran Bretanya ja navega per Internet mitjançant el mòbil; a l’Estat francès el nombre d’usuaris és del 27%, i a Itàlia del 22%. En els pròxims anys, la tendència marca un increment notable de les connexions a internet mitjançant el mòbil i el 2013 aquest tipus de connexió pot superar les que es fan mitjançant l’ordinador.

Tota la informació sobre el Layar i l’aposta per la innovació que ha fet la Ruta del Xató per convertir-se en un referent turístic de l’Estat la podeu trobar a www.rutadelxato.com , www.facebook.com/larutadelxato i www.twitter.com/rutadelxato .

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal