ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Covides i la Facultat d'Enologia de la URV creen la Beca Covides per estudiants del Màster d'Enologia


NOTA DE PREMSA
12/01/2012 - Covides Vinyes i Cellers, la primera cooperativa vitivinícola de Catalunya, i la facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) han lliurat la primera Beca Covides al millor estudiant del Màster d’Enologia de la URV, dotada amb 1.800 euros. La guanyadora ha estat Ana Mª Pecero Francés, i la beca li permetrà fer una estada d’un quadrimestre a la universitat de Bordeus-Segalen, on a més a més de finalitzar els seus estudis, hi obtindrà la doble titulació del Màster per les dues universitats.

Aquesta beca és la primera iniciativa que Covides i la facultat d’Enologia de la URV organitzen conjuntament després de la signatura, el passat 27 de setembre de 2011, d’un conveni de col.laboració amb l’objectiu de facilitar l’intercanvi d’informació i desenvolupar activitats pensades per fomentar la investigació i la recerca, per millorar la qualitat dels vins i caves catalans.

A l’entrega del guardó hi varen assistir el Gerent de Covides, Sr. Ricard Gil, el Director Comercial de Covides i professor associat de la Facultat d’Enología de la URV, Sr. Christophe Marquet, la Coordinadora del Màster d’Enologia de la URV, Dra. Gemma Beltran, el Degà de la Facultat d’Enologia de la URV, Dr. Albert Mas i el Coordinador d’intercanvis de la Universtitat de Bordeus-Segalen, Professor Pierre-Louis Teissedre.

Amb la implementació de la Beca Covides, que es fallarà anualment, Covides i la URV inicien tot un seguit d’accions i activitats de col.laboració futures amb l’objectiu de formar als millors professionals del món del vi, i apropar-los al món de l’empresa.

Els requisits que el jurat ha tingut en compte a l’hora de concedir la primera Beca Covides, fruit d’aquest conveni, han estat que l’estudiant escollit estigués matriculat al Màster d’Enologia de la URV al curs 2011-12 i haver estat acceptat al Màster d’Enologia que es desenvolupa a la Universitat de Bordeus-Segalen. El jurat també va tenir en compte l’expedient acadèmic, el currículum i un informe de la Comissió d’Ensenyament d’Enologia de la URV. A més a més, per primer cop, i fruit de la col.laboració entre la URV i la Universitat de Bordeus-Segalen, el guanyador de la beca obtindrà la titulació del Màster per la URV i per la Universitat de Bordeus-Segalen, després d’haver superat els exàmens de l’últim quadrimestre a l’escola francesa. La convocatòria per la Beca Covides 2013 sortirà a l’octubre d’aquest any.


D'esquerra a dreta: Sr. Pierre-Louis Teissedre, Dra. Gemma Beltran, Sr. Christophe Marquet, Ana Mª Pecero, Dr. Albert Mas i Sr. Ricard Gil.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis



 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal