ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
L'Acadèmia Tastavins presenta el Caixa Penedès Vijazz 2012 al president Artur Mas

NOTA DE PREMSA
23/1/2012 - L’Acadèmia Tastavins del Penedès ha celebrat una reunió de treball amb el MH President de la Generalitat de Catalunya, sr. Artur Mas i els principals patrocinadors del Caixa Penedès Vijazz 2012, per planificar la sisena edició de l’esdeveniment, que se celebrarà a Vilafranca del Penedès, del 6 al 8 de juliol.

En un dinar celebrat a Barcelona, el President Mas ha pogut compartir taula amb els patrocinadors del Caixa Penedès Vijazz 2012. Així hi ha sigut presents el sr. Ricard Banquells, Director General de Caixa Penedès, acompanyat del sr. Enric Venancio, de BMN; el sr. Miquel Agustí Torres, propietari de Bodegues Torres; el sr. Josep Lluís Bonet, propietari de Freixenet; el sr. Josep Pont, propietari de Borges, acompanyat del sr. Genís Albertí, propietari de Vinagreries Penedès; el sr. Jordi Segura, propietari de Euroselecció-Riedel; el sr. Ramon Novell, propietari de Cafès Novell, acompanyat del seu fill sr. Ramon Novell; el sr. Manuel Valderrama, propietari de Heretat Mas Tinell, acompanyat de la sra. Gisela Valderrama; el sr. Juan Manuel Soler, president del Grup Quadis, acompanyat del sr. Josep Enric Valletbó, Director d’Automoviles Fernandez; el sr. Josep Maria Torrents, propietari de Petromiralles, acompanyat del sr. Delfí López, Enginyer Industrial; i el sr. José Antich, Director de La Vanguardia.

A nivell institucional hi han sigut presents el sr. Pere Regull, Alcalde de Vilafranca, el sr. Francesc Olivella, President del Consell Comarcal alt Penedès i Director del Consell Regulador D.O. Penedès, el sr. Joan Raventós, Responsable de Seguiment de Relacions amb el Territori i el sr. Jordi Cuyàs, Director del Pla estratègic del Penedès. L’Acadèmia Tastavins ha estat representada pel seu President, sr. Joan Tarrada, el Vicepresident sr. Francesc Palau i el Director Artístic del Caixa Penedès Vijazz sr. Carles Ocaña.

El sr. Tarrada ha comentat la necessitat de seguir potenciant el Caixa Penedès Vijazz com un acte de qualitat en el Penedès, que acosta a la gent al territori i permet gaudir dels millors vins i la millor música jazz. Per aquest 2012 la inversió es manté en els 300.000€, mantenint els espais i els escenaris de l’edició anterior. A nivell artístic, no es van voler desvetllar estrelles, però s’està treballant per seguir creixent com a festival.

En el dinar, també s’ha posat sobre la taula una nova proposta de l’Acadèmia: la Setmana del Penedès a Barcelona; tot un seguit d’actes, fires i concerts que se celebraran a la plaça de la catedral de Barcelona del 2 al 9 de juny i que volen mostrar i acostar el Penedès a la capital catalana.

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal