ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
La 8ª Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès, a favor del banc d’aliments de l’Associació RessòNOTA DE PREMSA
20/03/2012 - Aquest dimarts 20 de març, s’ha presentat una nova edició, i ja en van vuit, de la Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès, que anualment organitza amb l’objectiu de recollir fons per a destinar a projectes altruistes, socials i solidaris.

Degut a la situació i les necessitats actuals, des del Rotary de Vilafranca s’ha volgut continuar destinant els diners recollits a una necessitat bàsica com és el menjar. Així, la recaptació anirà destinada al banc dels aliments de l’Associació Ressò, una entitat vilafranquina de recent creació destinada a aglutinar els esforços de diferents entitats respecte a l’entrega d’aliments bàsics a les famílies més necessitades.

L’Associació Ressò és un rebost solidari d’aliments envasats i frescos que es distribuiran en un local de la Girada (davant el centre socio-sanitari Ricard Fortuny) i que compta amb la col•laboració de la Creu Roja a l’Alt Penedès, l’Església Evangèlica Baptista de Vilafranca, l’Associació La Llum del Nord, l’Associació Entrem-hi, l’Associació de Veïns de La Girada, la Fundació Privada Amàlia Soler, Cáritas Interparroquial de Vilafranca, la Delegació de l’Alt Penedès de la Fundació Banc dels Aliments i la coordinació del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca.

La Nit Solidària, com cada any consistirà en un sopar espectacle, obert a tothom, que es celebrarà el divendres 15 de juny a la Societat La Principal “El Casal” de Vilafranca.

Segons paraules del sr. Max Miret, president del Rotary de Vilafranca, l’entitat ha escollit aquest projecte per la importància de poder crear i centralitzar un rebost d’aliments per als vilafranquins més necessitats i espera comptar de nou amb el suport incondicional de les diferents entitats, empreses i societat civil que any rere any, han col.laborat amb la Nit Solidària.

Tots aquells que desitgin col.laborar amb la Nit Solidària, ja sigui assistint al sopar, fent un donatiu, o participant en alguna de les múltiples activitats que s’organitzaran, poden demanar informació per mail a info@nitsolidaria.com o al web www.nitsolidaria.com, o fer una aportació a la fila 0 al C/C 2081 0000 83 3300120630

La presentació ha comptat amb la intervenció del sr. Max Miret, President del Rotary Club de Vilafranca del Penedès, de la sra. Ramona Suriol, regidora de Benestar Social i Família de l’Ajuntament de Vilafranca, de la Sra. Elisabeth Olmos, representant de l’Associació de Veïns de La Girada, del sr. Ahmed Benallal, president de l’Associació RESSÒ i representant de l’Associació La Llum del Nord i del sr. Marc Torrent, representant de l’Església Evangèlica Baptista de Vilafranca.

També hi ha estat present la sra. Rosa Raventós, coordinadora de la Fundació Amàlia Soler.Presentació de la 8a Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès. D'esquerra a dreta: Elisabeth Olmos, Ahmed Benallal, Max Miret, Ramona Suriol i Marc Torrent
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal