ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
El Caixa Penedès Vijazz 2012 es presenta més espectacular que mai

NOTA DE PREMSA
20/04/2012 - Aquesta setmana l'Acadèmia Tastavins del Penedès ha tingut l'orgull de presentar el Caixa Penedès Vijazz 2012, en dos actes celebrats al Fòrum Berger Balaguer de Caixa Penedès a Vilafranca del Penedès, i a l'espai enoturisme al Saló Internacional de Turisme a Catalunya a la Fira de Barcelona.
Els sis ponents, representants de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la DO Penedès, Caixa Penedès - Grup BMN, l'Acadèmia Tastavins i el Caixa Penedès Vijazz, han detallat les novetats de l'edició d'enguany, que ja arriba a la 6èna i es presenta més espectacular que mai.

Tots els amants dels grans vins i del millor jazz tenen, un any més, i ja en van sis, una cita imprescindible el primer cap de setmana de juliol a Vilafranca del Penedès, el Caixa Penedès Vijazz 2012, que enguany presenta amb més força que mai, un complet programa d’activitats al voltant del vi i del millor jazz internacional.

La millor fira de vins i caves del Penedès, i un complet programa d’activitats al voltant del vi.

La fira del Caixa Penedès Vijazz es consolida com una de les fires més importants pels amants del vi, on hi trobaran la més variada oferta de vins i caves del Penedès, amb més de 300 referències diferents que es podran degustar com sempre amb les millors copes Riedel i amb totes les comoditats d’un espai pensat perquè els visitants puguin gaudir d’una gran festa de la cultura del vi.

Amb la recuperació l’any passat de l’espai de la Rambla de Sant Francesc, la Fira consolida els seus espais i millora serveis i decoració. Enguany es potenciarà la presencia de petits tastets gastronòmics amb productes autòctons del Penedès que permetran al visitant gaudir encara més de les degustacions de vi.

Com és habitual la fira es complementa amb un amplíssim programa d’activitats al voltant del vi, que inclou, visites a cellers, maridatges, tastos de vins, visites culturals,... tot per completar una estada perfecta en terres penedesenques.

Un Festival que ja és un referent a tota Europa

Al Jarreau, Terri Lyne Carrington feat. Dianne Reeves "The Mosaic Project", Ninety Miles (Stefon Harris, Nicholas Payton, David Sánchez), Keb' Mo', PRISM (Dave Holland, Kevin Eubanks, Craig Taborn, Eric Harland), ... conformen el complet programa de figures internacionals del jazz de l’edició d’enguany.

Que de ben segur tornarà a posar el Caixa Penedès Vijazz i a Vilafranca del Penedès com un esdeveniment de referència europeu del món del Jazz, tant per la seva qualitat, com pels marcs incomparables que acullen els seus concerts.

Durant els dies del Caixa Penedès Vijazz, tant els més entesos en el món del jazz, com els amants de la música en general, podran seguir en directe i de forma gratuïta, les diferents actuacions d’un ambiciós programa que porten a Vilafranca els millors artistes nacionals i internacionals. Novament, el Caixa Penedès Vijazz comptarà amb un segon escenari instal·lat a la rambla de Sant Francesc, que ampliarà la diversitat d’actuacions i acostarà encara més el jazz a la fira de vins.

Presentació de Caixa Penedès Vijazz 2012 al Fòrum Berger Balaguer de Caixa Penedès a Vilafranca del Penedès. D'esquerra a dreta: sr. Carles Ocaña, sr. Joan Tarrada, sr. Pere Regull, sr. Josep Maria Salat, sr. Josep M. Albet, sr. Francesc Palau

Ampolles de xarel·lo amb la imatge del Caixa Penedès Vijazz 2012

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal