ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Santigo Soler, nou president del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès

NOTA DE PREMSA
3/05/2012 - Francesc Olivella delega el càrrec de president del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès en l’alcalde del Pla del Penedès, i conseller de Promoció territorial del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Aquest passat dimecres dia 2 de maig en el marc del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès va delegar la presidència del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, al conseller comarcal i alcalde del Pla del Penedès sr. Santiago Soler. Segon Olivella, la decisió s’ha pres per tal que enoturismePENEDÈS tingui l’empenta que es mereix, segueixi essent il•lusionant i tingui els fruits que tots desitgem, dedicant-hi més temps i esforços.

De la seva presidència, Olivella, va voler destacar alguns dels aspectes importants que s’han assolit, entre els que destaquen la consolidació d’enoturismePENEDÈS com a referent enoturístic de l’estat espanyol; una clara aposta per la comercialització a través de tercers, i per la comercialització directa, que es materialitzarà en breu a través del nou web d’enoturismePENEDÈS; la presència de la marca enoturismePENEDÈS en tot tipus de fires locals, nacionals i internacionals; la posada en marxa del projecte Miravinya, que es començarà a materialitzar durant aquest 2012; o la nova seu Km 0 de l’enoturisme, que s’ubicarà al Vinseum. Olivella també va voler destacar l’inici de converses amb els responsables de la resta de territoris de l’àmbit Penedès (Baix Penedès i Garraf), per treballar plegats sota la marca enoturismePENEDÈS, així com el creixement en el nombre d’empreses adherides al club, que any rere any obté així més representativitat al territori.

En el seu torn, el president entrant Santi Soler, va voler manifestar el seu agraïment per l’elecció, així com el seu compromís per seguir treballant en la línia marcada pel seu antecessor, i definida dins el pla estratègic d’enoturismePENEDÈS, ja que pensa que de ben segur servirà per seguir consolidant i enfortint el nostre territori com a destinació turística, i convertirà aquesta activitat en un important motor econòmic i de generació de treball, tant important en els temps actuals. Soler, va afegir també que cal seguir treballant en la difusió i comunicació de l’enoturisme a nivell local, per tal de que la ciutadania se’l faci seu i actuï com a prescriptora del nostre territori; una tasca molt important a nivell intern, així com també en la necessitat d’anar ampliant i complementant l’oferta del cap de setmana, tan necessària per seguir esdevenint un referent en enoturisme.

Per la seva banda Francesc Olivella, des de la presidència del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, va refermar davant Santiago Soler, la clara aposta que es seguirà fent en pro del turisme al Penedès des d’aquesta entitat.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal