ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Es presenta Desenvolupa't, un cicle de conferències amb reconeguts ponents

NOTA DE PREMSA
4/09/2012 - Emilio Duró, Pau Garcia-Milà, Josef Ajram i Jürgen Wagner presentaran, en diferents sessions gratuïtes a l’Auditori de Vilafranca, les seves experiències, motivacions i coneixements.

Sota el nom de Desenvolupa’t, el Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha projectat un cicle de conferències per al desenvolupament empresarial i professional, dirigides per ponents mediàtics de diferents àmbits i edats, amb l’objectiu d’aportar coneixement a professionals, empresaris i emprenedors i aportar optimisme davant la situació actual. La presentació d’aquest cicle, que durarà de setembre a gener, s’ha dut a terme al mateix Centre Àgora i ha comptat amb la participació del Sr. Josep Manel Montfort, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i de la Sra. Rosa Figueras. directora del Centre Àgora. Segons Montfort "el cicle Desenvolupa't és un pas més en l'aposta per l'emprenedoria que està duent a terme l'Ajuntament de Vilafranca". A la vegada, Rosa Figueras ha apuntat que "s'han buscat ponents molt diferents però que tenen en comú la il·lusió i l'optimisme a l'hora d'afrontar els reptes".

Aquest cicle de conferències l’encetarà el Sr. Emilio Duró de l’empresa Iter Consultores, que parlarà al voltant de la motivació i l’emprenedoria; de la importància d’adoptar una actitud mental positiva, l’optimisme en la vida, els equips de treball, la necessitat d’adaptar-se al futur i als canvis i el control de la por com a factor determinant d’èxit. Aquesta jornada porta el títol de “La Gestió de la il·lusió i l’optimisme en temps de canvis”, i es durà a terme el proper dimarts 25 de setembre a les 9:30 hores a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès. Emilio Duró és llicenciat en administració i direcció d’empreses i MBA per ESADE, així com llicenciat en econòmiques per la UAB; prestigiós consultor i conferenciant internacional; és professor associat en diferents universitats, col·labora en diferents programes televisius i basa el seu anàlisi en el desenvolupament emocional com a clau per a l’èxit professional.

La segona conferència està programada pel dia 31 d’octubre i la donarà l’expert en noves tecnologies Pau Garcia-Milà, que versarà sobre la seva experiència personal com a emprenedor i la necessitat de l’ús de les noves tecnologies per assolir les nostres fites i objectius. Pau Garcia-Milà té només 25 anys i ja és tot un expert en emprenedoria i noves tecnologies. Fundador de l’empresa EyeOS, on ha creat un sistema operatiu de cloud computing, ja ha escrit dos llibres “Optimismamente” i “Está todo por hacer”, i ha rebut el premi Impulsa Empresa 2010 de la mà del Príncep Felip. Pau Garcia-Milà és un jove que transpira autoconfiança, innovació i proactivitat i ja el comparen amb Zuckerberg, creador de Facebook i fins i tot l’anomenen el Bill Gates català.

La tercera de les jornades serà dirigida pel broker i esportista Josef Ajram, el dia 27 de novembre, i farà un anàlisi de l’emprenedoria i la cultura de l’esforç relacionant la ponència amb la seva experiència personal, professional i esportiva. Barceloní de pare sirià, Josef Ajram Tares és un jove de 34 anys apassionat per allò que més li agrada: la borsa i els esports extrems com el triatló o les carreres de ultra-fons. Una vida apassionant, basada en la disciplina i l’esforç, l’han permès viatjar pel món i competir tant en la borsa com en les competicions esportives i posant tota la passió per aconseguir els seus objectius. Gràcies a les noves tecnologies, a la seva constant aparició en els mitjans de comunicació i a la seva particular i atrevida estètica, ha creat la seva pròpia imatge de marca amb la que s’hi identifiquen molts joves emprenedors.

Per acabar el cicle de conferències, el Sr. Jurgen Wagner, enòleg, director comercial i director d’exportació de la Cooperativa de Capçanes, ens parlarà de la capacitat d’innovació i l’esforç que han fet a Capçanes per tal d’internacionalitzar-se, aconseguint ser el referent mundial en l’elaboració del vi kosher. Aquesta jornada està prevista pel dia 15 de gener de 2013. Jürgen Wagner és un enòleg alemany que des de 1999 dirigeix l’exportació de la cooperativa Celler de Capçanes al Montsant, on han aconseguit que tot un poble, Capçanes, es bolqui en la innovació i la qualitat per elaborar vins en la seva cooperativa i fer-ne un referent en tot el món.

Totes les jornades són gratuïtes i obertes a tothom, si bé cal fer inscripció prèvia a través del web desenvolupat.vilafranca.cat o bé per telèfon trucant al Centre Àgora 93 817 11 69. Les jornades compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, a través del programa Impuls, i de la Diputació de Barcelona.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal