ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Ostres, Xarel·lo Penedès!

NOTA DE PREMSA
21/09/2012 - El consell regulador de la DO Penedès, i la Federació de productors de mol.luscs del Delta de l’Ebre (FEPROMODEL), presenten aquest innovador maridatge pels propers mesos de novembre a abril

Sota el suggerent nom Ostres, Xarel.lo Penedès!, el Consell Regulador de la DO Penedès i els productors d’Ostres del Delta de l’Ebre, han presentat avui, en el marc de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que es celebra aquests dies a Barcelona, una nova proposta gastronòmica pels propers mesos de novembre a abril, que maridarà els vins de Xarel.lo de la DO Penedès, amb les ostres del Delta de l’Ebre, esdevenint un maridatge de luxe i a la vegada, una eina de promoció per donar a conèixer aquests excel.lents productes elaborats a Catalunya.

Segons paraules del President del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès, el Sr. Josep Maria Albet i Noya, la combinació d’aquests 2 productes de qualitat, esdevé un encert, ja que les notes cítriques, els tocs salins, el frescor en boca i la complexitat que la varietat Xarel.lo, atorga als vins, es complementa a la perfecció amb les ostres, esdevenint un maridatge quasi perfecte, que de ben segur es convertirà en un excel.lent reclam pels restaurants que s’hi adhereixin.

En quant a FEPROMODEL, el Sr. Gerard Bonet, gerent de la Federació, va voler destacar també la importància que aquesta iniciativa tindrà pels productors d’Ostres del Delta, ja que permetrà fomentar el coneixement i el consum de les nostres ostres entre els consumidors, d’una manera diferent i molt atractiva.

Meritxell Falgueras, sommelier i periodista, afirma que aquesta proposta és un encert, ja que l'acidesa cítrica del xarel·lo amb la textura de l'ostra brilla per donar pas a una experiència gastronòmica que ens parla de salinitat, frescor i ens permet degustar la vida amb molt de gust!

La proposta Ostres, Xarel.lo Penedès! es desenvoluparà entre els mesos de novembre i abril del 2012, en restaurants de la franja litoral compresa entre el Garraf i el Delta de l’Ebre, així com de tot el territori de la DO Penedès. El llistat de restaurants que participin en aquesta iniciativa es podrà consultar a www.dopenedes.cat/promocio a partir del mes de novembre.

La presentació va comptar també amb les intervencions del Xavier Agell, Coordinador General de l'INCAVI, i de la Directora General de Pesca de la Generalitat de Catalunya, la Sra Mª Mercè Santmartí

Aquesta proposta és oberta a tots els restaurants que s’hi vulguin adherir, que per formar-ne part, només han de contactar amb el seu distribuidor de Xarel.lo del Penedès. Un cop rebuda la inscripció rebran el material de comunicació de suport, per tal de donar a conèixer la promoció entre els seus clients.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal