ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Emilio Duró omple d'optimisme l'Auditori de Vilafranca

NOTA DE PREMSA
26/09/2012 - Prop de 500 persones han omplert de gom a gom l’Auditori Municipal de Vilafranca aquest 25 de setembre, per escoltar el nou guru de la felicitat Emilio Duró, en la seva conferència La gestió de la il·lusió i l’optimisme en temps de canvis, la primera del cicle Desenvolupa’t, conferències per al desenvolupament empresarial i professional, organitzat pel Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Emilio Duró ha satisfet el públic, i ha demostrat una vegada més que la recerca de la felicitat és la prova de foc de la societat actual. Ell mateix, a l’inici de la conferència ha advertit: “no em prengueu com a model a seguir”. I ha acabat donant alguns consells, malgrat afirmar que ell no és ningú per donar consells a ningú: “feu esport, canvieu l’alimentació, preneu complements vitamínics —sobretot a partir dels 40—, busqueu formes de relaxació, balleu i no deixeu de somniar; seguiu el cor, no el cap.”

En l’afany de la recerca de la felicitat, hi ha dos ítems a tenir en compte, segons Duró: la genètica i l’actitud. No es pot fer res contra la genètica, ja que “és la que és” i l’aprenentatge bàsic té una data important de caducitat, —els tres anys—, pel que fa a la formació de la personalitat. Amb aquests dos missatges més aviat pessimistes, Duró ha aconseguit arrencar somriures a tots els presents, mentre anava perfilant un discurs sobre la necessitat de canviar la manera d’interpretar la realitat, vèncer les pors, defugir de les excuses i assumir la pròpia responsabilitat de les accions i decisions preses. I no ha oblidat les crítiques a l’actual sistema educatiu que, segons ell, ofereix molt de contingut i poca educació emocional.

Després de fer un recorregut per la història dels mamífers i algunes pinzellades sobre l’adaptació de l’home a l’actual forma de vida, ha demanat als seus seguidors: “Mai més no posposeu res, mai més no discutiu i intenteu ser els millors pares del món”. Aquestes són les tres coses fonamentals que Duró va aprendre de Ric Elias —supervivent d’un accident d’aviació—. La clau, segons Duró, per canviar la vida és canviar la manera de pensar i aquí és on s’han de fixar tots els esforços perquè la nostra ment només veu el que vol veure. “Una persona que té alguna cosa per la qual viure, troba la forma de fer-ho”. Aquests, diu Duró, són els gran supervivents, “els que entenen que les coses només depenen d’ells”.

L’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, ha tancat l’acte demanant als vilafranquins que no deixin de somniar, tal com ha aconsellat Duró, i de visualitzar com volen que els vagi la vida, fent referència a una part de la conferència sobre el desdoblament del temps i les hiperincursions —que en certa manera ens permeten anticipar-nos al futur—. El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, ha presentat l’acte recordant que en aquests temps la gent considera que “ser empresari és una heroïcitat, i voler-ho ser, una temeritat”. Per això, des del Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha organitzat aquest cicle que el proper 31 d'octubre oferirà la conferència de Pau Garcia-Milà, que ens parlarà de seva experiència personal com a emprenedor i la necessitar de l'ús de les noves tecnologies per assolir les nostres fites i objectius; i posteriorment les conferències de Josef Ajram i Jürgen Wagner del Celler de Capçanes. Les inscripcions són obertes a http://desenvolupat.vilafranca.cat

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal