ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
L'associació RESSÒ rep més de 22.000 euros de la 8a Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès

NOTA DE PREMSA
3/10/2012 - Aquest dilluns 1 d’octubre el Rotary Club de Vilafranca del Penedès ha lliurat els beneficis de la seva 8a Nit Solidària a l’Associació Ressò de Vilafranca del Penedès, en el marc del Rebost Solidari de Vilafranca del Penedès inaugurat el passat mes d’agost. L’aportació total neta ha estat de 22.351,20 €, amb dos tipus d’aportacions: una aportació monetària per valor 19.586 € i una aportació en espècie (pa, fruita, verdures, oli, sucre,...) per valor 2.765,20€.

A l’acte de lliurament de la donació de la 8a Nit Solidària hi ha assistit la Regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, la Sra. Ramona Suriol; el President de la Comissió de la 8a Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca, el Sr. Max Miret, i el President de l’Associació Ressò, el Sr. Ahmed Benallal.

El Rebost Solidari de l’Associació Ressò, és un espai, en format de botiga d’aliments, on s’hi poden trobar tant productes envasats com frescos. L’espai es troba al barri de la Girada (davant del centre socio-sanitari Ricard Fortuny) i dóna resposta a les primeres necessitats bàsiques alimentàries a les famílies més necessitades de Vilafranca del Penedès. Coordinat per Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, compta amb el suport i els mitjans de la Creu Roja de l’Alt Penedès, Cáritas Interparroquial de Vilafranca, l’Església Evangèlica Baptista de Vilafranca, l’Associació La Llum del Nord, l’Associació Entrem-hi, l’Associació de Veïns de La Girada (com a coordinadora de totes les Associacions de veïns), la Fundació Privada Amàlia Soler i la Delegació de l’Alt Penedès de la Fundació Banc dels Aliments.
Aquest espai, que es va inaugurar el passat 21 d’agost, i que està obert dos dies a la setmana (dimarts i dijous –properament s’obrirà també dilluns-), ja ha atès a 300 famílies (aproximadament 800 persones), que han utilitzat el servei quasi 600 vegades i s’han entregat 9.000 unitats de producte.

Degut a la situació i les necessitats actuals, aquesta vuitena edició de la Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès ha volgut continuar destinant els diners recollits a una necessitat bàsica com és el menjar, després de que en la 7ª edició els beneficis anessin destinats a Cáritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès.

El Rotary Club de Vilafranca del Penedès es va fundar l’any 1993 i, des del començament, ha desenvolupat una gran tasca social i de servei, duent a terme tot tipus de projectes socials a la zona, entre els que es poden destacar: les vuit Nits Solidàries de Vilafranca del Penedès, l’enviament de bicicletes per a estudiants de Cuba; la col·laboració anual amb les llars d’avis de Vilafranca del Penedès; el premi anual als tres millors estudiants de selectivitat, i el premi al professional de l’any per la seva trajectòria de servei social.


Lliurament xec de la 8a Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès a l'associació RESSÒ (fotografia Fèlix Miró)
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal