ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Comença la 16ª temporada de la Ruta del Xató amb Fermí Puig com a nou ambaixador

NOTA DE PREMSA
6/11/2012 - La proposta de turisme gastronòmic de les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, comença una nova temporada amb un complet programa de propostes al voltant del territori i el Xató

Un any més, les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, han donat per començada la seva proposta gastronòmica de referència, la Ruta del Xató, que com bé indica el seu nom, és una iniciativa que des de fa 16 anys, ens ofereix conèixer els diferents atractius d’aquests territoris de la mà de la seva recepta més internacional, el Xató.

Aquest inici de temporada, ha tingut com escenari el Palau Robert de Barcelona, com en les darreres temporades, i en ella hi han intervingut el Sr. Elies Chacón, com a President de la Coordinadora de Gremis de la Ruta del Xató, el Sr. Joan Olivella, Alcalde de Calafell i el Xef Fermí Puig, com a nou ambaixador de la Ruta del Xató 2012-2013.

Les diferents intervencions han volgut posar de manifest, que tot i la complicada situació que estan passant sectors com el de l’hostaleria, la Ruta del Xató, es torna a reivindicar, com la proposta més important d’aquestes comarques al voltant de la gastronomia, així com en un dels referents de tot l’estat entre les diferents propostes gastronòmiques, tant per nombre de propostes, com per anys que es porta celebrant, així com per anar més enllà de la gastronomia, incorporant tot tipus d’atractius per dur a terme al territori.

Una de les principals novetats per aquesta temporada és el sorteig de 48 xatonades per a 2 persones entre totes aquelles persones que facin una xatonada en els diferents restaurants que formen part de la Ruta del Xató. La promoció es farà mitjançant la darrera plana del catàleg propi de la Ruta, que com ja és habitual es distribuirà a través de les diferents oficines de turisme del territori, així com a través dels restaurants adherits i la resta de recursos turístics de la ruta. Aquesta difusió a través dels catàlegs, es completarà amb una campanya en mitjans de comunicació, així com a través dels canals digitals, tant propis com de tercers, que tant bon resultats han donat els darrers anys.

La Ruta del Xató és una iniciativa dels municipis del Vendrell, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Sitges i Calafell, i dels diferents gremis d’hostaleria i restauració d’aquestes comarques, que durant els mesos de novembre a abril, coincidint amb la millor època per degustar el Xató, ens ofereixen un ampli ventall de propostes al voltant de l’enoturisme, el patrimoni artístic, cultural i arquitectònic, el mar, els espais naturals, manifestacions d’arrel popular i tradicional i un complet programa de concerts musicals de diferents gèneres, esdevenint una referència per a totes aquells turistes i visitants que s’hi volen atansar.

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal