ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Jürgen Wagner del Celler de Capçanes, el proper dimarts a l'Auditori de Vilafranca

NOTA DE PREMSA
8/01/2013 - El proper dimarts 15 de gener, de 10 a 12 hores, a l'Auditori de Vilafranca del Penedès, el director comercial i d’exportació de la cooperativa Celler de Capçanes, Jürgen Wagner, explicarà com aquesta bodega del Priorat s'ha convertit en un referent en l’elaboració de vins kosher a tot el món. Les inscripcions gratuïtes encara estan disponibles al web desenvolupat.vilafranca.cat i al telèfon 93 817 11 69, i ja hi ha més de 250 persones inscrites a la conferència.

L’any 1995, el poble de Capçanes, situat a la comarca del Priorat, agricultors amb un mercat molt local, van saber aprofitar l’oportunitat d’atendre la demanda de vi de les comunitats jueves, adaptant-se a les seves necessitats específiques de producció. Aquesta exitosa adaptació al nou mercat, vol motivar a empresaris i emprenedors de l’Alt Penedès a la innovació i cooperació com una fórmula a tenir en compte.

Aquesta serà la darrera de les conferències del primer cicle Desenvolupa’t que el Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha dut a terme amb gran èxit els darrers mesos i que ha dut a Vilafranca del Penedès als empresaris i emprenedors Emilio Duró, Pau Garcia Milà i José Luis Izquierdo “Mago More”.

Jurgen Wagner és un enòleg alemany que des de 1999 dirigeix l'exportació de la cooperativa Celler de Capçanes al Montsant. Ha treballat a diversos cellers a Alemanya, Itàlia i Espanya, entre els quals: Bodegas “Weingut Probsthof” (Pfalz-Alemanya), Bodegas “Unterganznerhof” (Alto Adige-Itàlia), Bodegas “Forschungsweingut Fachhochschule Geisenheim” (Geisenheim-Rheingau-Alemanya), Cavas “Sektkellerei Bardong” (Rheingau-Alemanya), Bodegas (Remelluri- D.O.C.Rioja), “Cavas Gramona” (D.O.Penedes) i “Clos Mogador” (D.O.Q.Priorat). Va realitzar estudis d'enologia i tecnologia de begudes amb especialitat en economies a “Fachhochschule Geisenheim” (Alemanya) i un programa Erasmus a la Universitat Rovira i Virgili. Ha treballat com a export manager a "Cavas Gramona" (D.O. Penedès), com a wine buyer a "European Cellars" Eric Solomon Selection (EE.UU.); i com a consultant i wine buyer a "VinEspa" i "La Tienda" (Alemanya). També ha realitzat col·laboracions com a periodista freelance a premsa especialitzada.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis



 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal