ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
El President Artur Mas dóna suport a l'Acadèmia Tastavins amb el Vijazz Penedès

NOTA DE PREMSA
14/03/2013 - Per segon any consecutiu i amb la voluntat d’esdevenir tradició, l’Acadèmia Tastavins del Penedès ha celebrat una reunió de treball amb el MH Sr.Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya, i els patrocinadors del Vijazz Penedès, per planificar la setena edició de l’esdeveniment, que se celebrarà a Vilafranca del Penedès, del 5 al 7 de juliol.

En un dinar celebrat a Barcelona aquest dimecres, el President Mas ha pogut compartir taula amb els patrocinadors, les institucions locals i sectorials i membres de la junta directiva de l’Acadèmia. Així, han estat presents en l’acte el Sr. Miquel Agustí Torres, propietari de Bodegues Torres; el Sr. Josep Pont, propietari de Borges; el Sr. Jordi Segura, propietari de Euroselecció-Riedel; el Sr. Ramon Novell, propietari de Cafès Novell, acompanyat del Sr. Josep Novell; el Sr. Manuel Valderrama, propietari de Heretat Mas Tinell, acompanyat de la Sra. Olivia Valderrama; el Sr. Josep Maria Torrents, propietari de Petromiralles; el Sr. Eduard Valletbó, gerent d’Autolica; i el Sr.José Antich, director de La Vanguardia. El Sr. Josep Lluís Bonet, propietari de Freixenet, va excusar la seva presència per motius d’agenda, si bé va reiterar el seu suport al Vijazz Penedès.

A nivell institucional foren presents el Sr. Pere Regull, Alcalde de Vilafranca, el Sr.Jordi Bort, Director General de l’Incavi, el Sr. Josep Maria Albet, President del Consell Regulador de la DO Penedès, el Sr. Francesc Olivella, President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i Director del Consell Regulador de la D.O. Penedès, el Sr. Joan Raventós, Responsable de Seguiment de Relacions amb el Territori i el Sr. Jordi Cuyàs, Director del Pla estratègic del Penedès. L’Acadèmia Tastavins ha estat representada pel seu President, el Sr. Joan Tarrada, el Vicepresident i Director de Marketing del Vijazz, el Sr. Francesc Palau; el Director Artístic del Vijazz Penedès, el Sr. Carles Ocaña, així com membres de la junta directiva de l’Acadèmia Tastavins Penedès.

En una vetllada molt distesa, el l’Acadèmia Tastavins va exposar-li al President Mas les novetats del Vijazz Penedès 2013, així com els diversos projectes de futur com el Penedès a Barcelona, la Sala Tastavins Penedès a Barcelona, o la campanya Tasta Catalunya. Els diferents patrocinadors varen poder conversar amb el President de l’actualitat política i empresarial i tots varen coincidir en la necessitat de seguir apostant i potenciant el Vijazz Penedès com un acte de gran qualitat i projecció per el Penedès, que acosta a la gent al territori i permet gaudir dels millors vins i la millor música jazz. A nivell artístic, no es van voler desvetllar estrelles, però s’està treballant per seguir creixent com a festival.

Dinar de l'Academia Tastavins amb el President Artur Mas i els patrocinadors del Vijazz Penedès. Fotografia de Jordi Bedmar
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal