ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Les Fires de Maig presenten la nova imatge

NOTA DE PREMSA
19/03/2013 - Les Fires i Festes de Maig o dels enamorats de Vilafranca del Penedès presenten la nova imatge de l’edició 2013 en una original suma de peces de “lego” que formen un F de fires i que també vol ser una F de futur. Les centenàries Fires de Maig són la gran fira multisectorial del Penedès, mirall i aparador de tots els sectors representatius de l’economia del territori. Aquests sectors es representen en una gran suma de peces que conformen l’engranatge empresarial i social de l’economia productiva de Vilafranca i el Penedès. A la vegada, les Fires de Maig també són modernitat i vitalitat, demostrada amb la gran presència d’elements interactius en la nova imatge (com el hashtag #firesdemaig, els espais de les fires en les diferents xarxes socials, web, codis QR,...), i en la gran quantitat d’activitats que s’hi realitzen.

Les Fires de Maig, que enguany se celebraran del 17 al 19 de maig, ompliran els 16.500 m2 del recinte firal vilafranquí, amb estands de tot tipus de sectors i àmbits i que atreuen cada any a més de 40.000 visitants al llarg dels tres dies de fires.

En els últims anys, tot i l’entorn econòmic complex, les Fires de Maig han mantingut i fins i tot augmentat el seu espai d’expositors i s’han mostrat com un espai idoni i molt apreciat per les empreses i els comerços a l’hora de poder donar a conèixer les seves últimes novetats en productes i serveis. En aquesta línia, i a dos mesos de celebrar-se les fires, ja s’ha assolit el 85% d’ocupació, amb diferents pavellons que tenen el cartell de complert i que per tant fa preveure que, com en l’edició anterior, s’arribarà a l’ocupació total dels espais disponibles. Aquesta vitalitat fa que les Fires de Maig gaudeixin d’un gran prestigi en qualitat, diversitat i tradició, entre les fires multisectorials de Catalunya.

A part del propi atractiu dels expositors i els seus estands, com sempre s’estan plantejant un gran nombre de novetats i activitats paral•leles per atreure un gran nombre de visitants a les fires. També la comunicació enguany prendrà molta força, amb un nou canal a Twitter (@firesdemaig), o un concurs de fotografia a Instagram que es realitzarà durant els dies que durin les fires. També l’àmbit social hi serà present, amb una recollida d’aliments a benefici de l’Associació Ressò, o activitats al voltant de l’estand que l’Eix Diagonal tindrà a les fires. Aquest últim punt és estratègic per a les fires, apostant per la comunicació i la promoció en les ciutats de l’Eix, així com planificant activitats i trobades.

Un altre aspecte que sempre està present són les jornades formatives professionals, que juntament amb el Centre Àgora, se celebraran a l’Auditori Municipal. Aquestes jornades, de dimecres a divendres, aniran dirigides a tots els sectors empresarials, amb diferents temàtiques cada dia.

Podreu trobar tota la informació al web de les fires www.firesdemaig.cat i al facebook ( facebook.com/firesdemaig )


Cartell de les Fires de Maig 2013
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal