ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
enoturismePENEDÈS aposta per tematitzar la seva oferta turística amb els principals atractius del territori per cada època de l'any

NOTA DE PREMSA
19/03/2013 - Les activitats a l’aire lliure, les festes i tradicions, la verema i la gastronomia, seran els protagonistes de les 4 estacions de l’any al Penedès.

La principal novetat en promoció turística que presenta el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès per aquest 2013 per enoturismePENEDÈS, ha estat la selecció i la identificació d’alguns dels principals atractius turístics que presenta el Penedès al llarg de l’any. Atractius que s’han seleccionat com a eixos sobre els que s’ha de desenvolupar la comunicació i la creació de productes pensats de cara als potencials turistes i visitants. Aquesta estratègia, segons fonts del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, permet per una banda a les empreses crear els seus productes al voltant d’aquests eixos, i per altra, permet al Consorci donar a conèixer els atractius del territori durant cada època de l’any.

Per aquest 2013, els principals atractius que es fomentaran són les activitats a l’aire lliure, que sota el crit “Postals de vinya del Penedès”, vol fomentar tot tipus d’activitats que es poden dur a terme principalment als mesos de primavera, com poden ser el senderisme, cicloturisme, btt, passejades, excursions a cavall, o amb qualsevol tipus de vehicle pel territori. El ric patrimoni cultural i festiu de la comarca, es potenciarà durant els mesos d’estiu, i sota l’eslogan “Mou-te a ritme del Penedès” potenciarà que els turistes i visitants s’acostin al territori, per conèixer des dels Castells, fins als diferents festivals d’estiu, sense deixar de banda les festes d’arrel tradicional que es duen a terme a cada un de les seves poblacions.

“Temps de Verema al Penedès”, com bé indica el seu nom, protagonitzarà el final de l’estiu i el principi de la tardor, època en que des de temps ancestrals, els cellers bullen any rera any amb la verema i l’elaboració dels seus vins. Sant Sadurní acull el Cavatast i alguns cellers obren les seves portes per viure la verema o realitzar-hi taller. L’hivern, i la seva variada i rica gastronomia a les comarques del Penedès, obrirà les portes a “Penedès Tasta’l”, on la gastronomia i els vins prendran el protagonisme i esdevindran l’atractiu d’aquesta època de l’any.

Aquesta clara aposta per seguir millorant amb l’orientació al turista i al visitant, ha de permetre per una banda que aquest pugui disposar d’una oferta rica i variada de qualitat durant tot l’any, i en segon terme, que les empreses puguin preparar les seves propostes al llarg de l’any per tal de ser comercialitzades tant directament com a través de tercers. El Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès està enllestint el nou web d’enoturismePENEDÈS, que estarà disponible el proper mes d’abril, des d’on es comercialitzaran directament productes i propostes dels membres del club enoturismePENEDÈS.

enoturismePENEDÈS Vine al Penedès a la Primavera (pdf)
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal