ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
La 9ª Nit Solidària del Rotary de Vilafranca, per a nous tractaments de l’Alzheimer al Ricard Fortuny

NOTA DE PREMSA
16/04/2013 - En el marc del Centre Sociosanitari de Vilafranca, aquest dilluns s’ha presentat la novena edició de la Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès, que anualment organitza amb l’objectiu de recollir fons per a destinar a projectes altruistes, socials i solidaris.

Aquest 2013 el beneficiari de la 9ª Nit Solidària serà el Centre Sociosanitari de Vilafranca, més conegut per Ricard Fortuny, i en particular el projecte receptor dels diners recaptats serà el desenvolupament de nous tractaments de l’alzheimer i altres demències que es duran a terme en el centre Ricard Fortuny. El Rotary de Vilafranca focalitza enguany els esforços de la Nit Solidària en una entitat de gran prestigi social en el territori i que desenvolupa una tasca de gran importància tant per els pacients com per a les seves famílies.
El president del Rotary de Vilafranca, Sr. Joan Cortadella indicava la importància que “amb una detecció més prematura i un millor diagnosi, l’Alzheimer es podria frenar i millorar la qualitat de vida dels nostres pares i avis.
Aquests nous tractaments ja s’estan implementant en altres centres de la mà de l’Institut de l’Envelliment i de l’Institut Guttmann. Així ho indicava Roser Aguilar, gerent del Ricard Fortuny. La Nit Solidària també comptarà amb la col·laboració de la Llambrusca, l’associació de familiars d’alzheimer del Penedès.

Nova data
Com a gran novetat, el Rotary fa un pas endavant i després de vuit anys canvia la data de celebració del sopar de la Nit Solidària, que passarà a celebrar-se a l’octubre, en concret el divendres 25.
Aquest canvi de data, correspon a la voluntat d’ampliar el nombre d’activitats prèvies a realitzar en benefici del projecte escollit, i que aquestes desenvoquin en el fi de festa del sopar de la Nit Solidària.
Fer el sopar a l’octubre, permet al Rotary planificar al llarg de 6 mesos un gran nombre d’accions i activitats per recaptar fons, i a la vegada obrir-se encara més a tota la societat civil penedesenca, intentant que d’una manera o altra, participant en una activitat o assistint al sopar, tothom pugui posar el seu gra de sorra en el projecte beneficiari. Així, es busca que altres col•lectius i associacions vilafranquines i penedesenques també puguin col•laborar en fer gran la Nit Solidària, que després de 8 anys ja s’ha convertit en el referent d’acte solidari al Penedès.
A més a més, enguany es vol involucrar a les escoles, donant a conèixer el projecte beneficiari de la Nit Solidària, amb l’objectiu de conscienciar els més joves respecte les causes solidàries.

Primera Activitat
Com ja és tradició, una de les primeres activitats de la Nit Solidària serà la parada de venda de roses solidàries per Sant Jordi, que es muntarà en el carrer de Sant Joan, just davant dels Electrodomèstics Guardiet. El preu de la rosa serà de 3€ i anirà integrament destinada a iniciar aquest marcador de la novena Nit Solidària

La presentació, que s’ha dut a terme en el marc del propi Centre Ricard Fortuny, ha comptat amb la participació del sr. Joan Cortadella, President del Rotary Club de Vilafranca del Penedès, de la sra. Roser Aguilar, gerent del Consorci Sociosanitari de Vilafranca, del sr. Xavier Forés, Director Mèdic del Ricard Fortuny i del Xavier Muntaner, neurosicòleg i responsable de la implementació del projecte.

Tots aquells que desitgin col·laborar amb la Nit Solidària, ja sigui assistint al sopar, fent un donatiu, o participant en alguna de les múltiples activitats que s’organitzaran, poden demanar informació per mail a info@nitsolidaria.com o al web www.nitsolidaria.com
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal