ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
El Rotary lliura els premis als millors estudiants de Vilafranca del curs 2011-2012

NOTA DE PREMSA
28/05/2013 - El Rotary Club de Vilafranca va lliurar ahir dimarts 28 de maig els premis als millors estudiants de Vilafranca del Penedès del curs 2011-2012 en el marc de l'hotel Pere III. Aquests premis, que ja han arribat a la 18èna edició, es lliuren als millors estudiants de batxillerat i selectivitat dels quatre Instituts d’Ensenyament Secundari de Vilafranca que són: Escola Montagut, IES Alt Penedès, IES Eugeni D’Ors i IES Milà i Fontanals. Es pren com a referència la nota mitjana entre les proves PAAU de la selectivitat i l’expedient escolar, nota que serveix als estudiants per accedir a les universitats.

Com és habitual, les puntuacions dels millors estudiants han estat molt igualades, sent la diferència entre les notes mitjanes de tan sols 12 centèssimes de punt entre el primer i el segon, i de tan sols 3 centèssimes entre el segon i el tercer guardonats. Els guanyadors han estat dos nois i una noia, de tres centres de secundaria diferents: l'IES Eugeni d'Ors, l'IES Milà i Fontanals i l'IES Alt Penedès.

El primer premi ha estat per Christian Ballesteros Sánchez de Vilafranca del Penedès (alumne de l'IES Eugeni d'Ors) amb una nota d'accés a la universitat de 9,308. Actualment està estudiant Enginyeria de Telecomunicacions a la UB. En Christian anirá a un Camp a Bélgica titulat “ La riquesa del patrimoni cultural i del folklor Belga” del 23 d'agost a l'1 de setembre residint amb famílies rotàries belgues.

El segon premi ha estat per Roser Rigol Mateu de Font-Rubí (alumne de l'IES Milà i Fontanals) amb una nota d'accés de 9,184. Actualment està estudiant de Belles Arts a Barcelona. La Roser anirà a un “Camp de Fotografia” a Turquia del 25 de juny al 5 de juliol, on farà un curs de fotografia i, al final del camp, una exposició de les fotos fetes en el seu recorregut per Turquia. L'allotjament serà en un hostal.

El tercer premi ha estat per Adrià Galimany Palau de La Granada (alumne de l'IES Alt Penedès) amb una nota de 9,148. Ara està estudiant Ciències Físiques a la Universitat de Barcelona. L'Adrià anirà a un Camp a la República Txeca – Bohemia del Est del 10 al 24 de juliol, visites turístiques i culturals i esports varis. Allotjant-se la primera setmana a Pardubice amb famílies rotàries i la segona a la Universitat de Hradec.

Paral·lelament, el Rotary Club de Vilafranca va aprofitar l'acte per lliurar el premi professional 2013, que aquest any s'ha entregat a Joan Soler Bordes, per la seva trajectòria professional i humana. Soler ha estat sempre dedicat a la docència i va ser fundador i president de l'Institut d'Estudis Penedesencs.

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal