ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Les petites i mitjanes empreses catalanes donen el seu suport a Pimecava

NOTA DE PREMSA
06/06/2013 - Tot i obtenir el suport del 54% de les empreses del cens de Catalunya, Pimecava no aconsegueix cap de les 2 vocalies al Consell Regulador del Cava a les que aspirava

Ahir es van celebrar les eleccions al Consell Regulador del Cava, per a designar els representants de les petites i mitjanes empreses elaboradores de cava. Eleccions que per primera vegada comptaven amb 2 candidatures pel subcens 3 i pel subcens 4. S’enfrontaven, en el cas del subcens 3, Xavier Nadal per Pimecava i Jaume Gramona per l’Institut del Cava, i en el subcens 4, Josep Elias i Ramon Giró, respectivament.

Els electors cridats a les urnes, que representaven a 41 empreses del subcens 3 i186 empreses en el cas del subcens 4, van comptar amb una participació del 97,5% i del 56% respectivament. Aquestes empreses van poder exercir el seu vot en alguna de les 3 taules electorals que es van disposar a la seu del Consell regulador del Cava pels electors de Catalunya i Extremadura, a Logroño pels electors d’Aragó, La Rioja, el País Basc i Navarra, i a la població de Requena pels elecctors de la Comunitat Valenciana.

Els resultats obtinguts per una i altra patronal, van mostrar comportaments molt diferents segons les taules electorals, ja que si bé a Catalunya, les empreses es van decantar per l’opció de Pimecava, (67 de les 124), les taules de La Rioja i de València, van decantar totalment les votacions cap als candidats de l’Institut del Cava, que van obtenir 19 dels 20 vots escrutats.

Amb aquests resultats per tant, les vocalies que encara estaven pendents de definir, van ser per Jaume Gramona en el subcensos 3 i Ramón Giró en el subsens 4.

Segons paraules de Xavier Nadal i Josep Elies, tot i no haver assolit el propòsit d’aconseguir cap de les 2 vocalies, manifesten que aquests resultats no poden deixar indiferent a ningú, ja que per una banda denoten que hi ha una àmplia part del sector que demana canvis i sobretot, perquè les empreses catalanes, s’han sentit majoritàriament alineades amb les línees de treball proposades per Pimecava.
Aquest programa molt centrat amb les voluntats i necessitats de les empreses de Catalunya, amb punts tant candents com la zonificació del Cava, segons Elias i Nadal, ha estat un dels principals motius del recolzament majoritari rebut aquí i del inexistent recolzament fora de Catalunya. Tot i així segueixen manifestant que aquest punt és totalment indispensable, ja que la dispersió del territori actual no permetrà abordar temes tant importants pel sector, com l’enoturisme, la implementació d’una taula operativa del raïm o la divulgació de la diversitat de caves existents.

Des de Pimecava manifesten també el seu suport als nous vocals representants de les petites i mitjanes empreses elaboradores de cava i expressen la seva voluntat per treballar colze amb colze per afrontar els importants i necessaris reptes que es plantegen actualment pel sector.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal