ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Gran èxit de EL PENEDÈS A BARCELONA

NOTA DE PREMSA
20/06/2013 - Aquest cap de setmana passat, en el marc del passeig Joan de Borbó de Barcelona, l’Acadèmia Tastavins Penedès, amb el suport de la DO Penedès i la col·laboració dels ajuntaments de l’Àmbit Penedès, s’ha celebrat per primera vegada El Penedès a Barcelona, un desembarcament històric de tot un territori, el Penedès, a la capital de Catalunya.

El turisme del Penedès i els seus atractius van tenir el seu espai en una mostra fotogràfica de 60 localitzacions i experiències que els visitants poden trobar al Penedès, així com un espai amb diferents patronats i oficines de turisme.

L’Acadèmia Tastavins Penedès valora amb gran èxit l’esdeveniment i ja comença a preparar l’edició 2014, que coincidirà amb la capitalitat de Barcelona com a Capital Cultural de Catalunya i on el Penedès en serà l’invitada d’honor, ja que l’hi prendrà el relleu amb la capitalitat cultural el 2015.
Més de 40 alcaldes i alcaldesses de l’Anoia, l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf van inaugurar El Penedès a Barcelona, en una trobada inèdita i històrica. La valoració de tots ells i del centenar de regidors que van passar per la fira al llarg del cap de setmana ha estat molt positiva, considerant molt necessària i encertada l’activitat i felicitant i encoratjant la seva organització.

L’esdeveniment ha constat d’una gran mostra de vins de la DO Penedès acompanyada per una gran mostra de la cultura i el turisme del Penedès. La Fira estava plantejada en un original format, on en un únic estand de 40 metres lineals s’han pogut degustar més de 600 vins i escumosos de 70 cellers del Penedès, tots agrupats per tipologia (blancs, rosats, negres i escumosos). Aquest format, servit en magnífiques copes Riedel, ha permès als barcelonins gaudir de més de 7000 degustacions de vins del Penedès, molts d’ells desconeguts per la gran majoria del públic. Aquestes xifres es consideren esperançadores tenint en compte que ha estat la primera edició.

La cultura estava representada per l’exposició “Un Penedès de Museu”, creada específicament per l’esdeveniment, on 17 dels museus més importants de l’Àmbit han creat una exposició d’altíssima qualitat i disseny vertebrada en la vinya i els seus fruits i que ha tingut molt bones opinions dels crítics que l’han visitat.

Un altre dels espais claus de El Penedès a Barcelona han estat les actuacions de grans grups i artistes del Penedès, en un escenari de grans dimensions. Lax’n’Busto, La Brigada i Cesk Freixas van fer grans actuacions, portant la millor música penedesenca a Barcelona.

De Parenthesis


 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal