ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
El Banc Sabadell Vijazz Penedès 2013 ja està en marxa

NOTA DE PREMSA
3/07/2013 - Gran fira de vins i caves de la Do Penedès, Chick Corea & The Vigil Group, John Pizzarello Quartet, Eliane Elias Quartet, 19 sessions de tast i maridatge, 38 visites a caves i cellers, culturals i activitats de natura, i molt més!
Aquest cap de setmana, Vilafranca del Penedès duplicarà la seva població amb el Banc Sabadell Vijazz Penedès, el gran esdeveniment de marida els vins de la DO Penedès amb un reconegut festival de jazz a l’aire lliure.

La fira de vins i caves del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2013 comptarà amb la presència de 41 cellers elaboradors de la Do Penedès que duran en total més de 300 referències de vi i cava. La fira, situada a l’aire lliure a la rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès, s’obrirà en horari de tarda-nit: divendres i dissabte, de 17.30h a 1.30h i diumenge, de 17.30h a 0h. Llistat de cellers expositors: 1+1=3, ALBET I NOYA, AVGVSTVS-FÒRVM, BODEGUES SUMARROCA, CAN DESCREGUT, CAN FEIXES-HUGUET, CAN RÀFOLS DELS CAUS, CAN SURIOL, CASTELL D’OR, CASTELLROIG, CAVES BOLET, CAVES PLANAS-ALBAREDA, CELLER CREDO, EMENDIS, EUDALD MASSANA NOYA, FERRÉ I CATASÚS, JAUME LLOPART ALEMANY, JEAN LEON, JS JOAN SARDÀ, JUVÉ I CAMPS, LLOPART, LOXAREL, MARRUGAT, MAS BERTRAN, MAS RODÓ, MAS TINELL, MASCARÓ, MIGUEL TORRES, MIQUEL PONS, MONT MARÇAL, NADAL, ORIOL ROSSELL, PARATÓ, PARDAS, PARÉS BALTÀ, PINORD, REXACH BAQUÉS, SEGURA VIUDAS, TORELLÓ, VALLFORMOSA i VEGA DE RIBES.

El festival de jazz es celebrarà en dos escenaris a l’aire lliure a Vilafranca del Penedès els dies 5, 6 i 7 de juliol, de 21 a 00h: l’emblemàtic escenari del Banc Sabadell Vijazz Penedès, situat a la plaça Jaume I, davant l’església de Santa Maria, i l’escenari de la Rambla Sant Francesc, a cavall entre la fira de vins i l’escenari principal. Dijous 4 de juliol s’inaugurarà el Banc Sabadell Vijazz Penedès amb el concert de la Barcelona Big Blues Band feat Myriam Swanson & Big Dani, a les 20.30h a l’escenari de la rambla de Sant Francesc. L’escenari principal acollirà les actuacions dels grups: PHRONESIS i ELIANE ELIAS QUARTET (divendres a les 21 i a les 23h.), MEDESKI, MARTIN&WOOD i JOHN PIZZARELLI QUARTET (dissabte a les 21 i a les 23h) i CHICK COREA & THE VIGIL (diumenge a les 21h.). En el segon escenari hi haurà les actuacions de: ASTRIO (divendres a les 00.30h.), ROGER BLÀVIA “RHYTHM COMPLICITY” (dissabte a les 00.30h) i COMBO E.M.M.DOLORS CALVET (diumenge a les 19h). El jazz serà present també en altres espais i horaris amb la MOBY DIXIE BRASS BAND fent de brass band pel Centre Vila divendres, dissabte i diumenge a partir de les 19h. i amb la degustació de vermut a toc de jazz, VERMUTJAZZ, amb LEO TEJEDOR QUARTET.

Les activitats paral·leles que completen l’esdeveniment cada any prenen més força. Dinou sessions de tast i maridatge organitzades en tres sales de tast, trenta-vuit visites a caves i cellers del Penedès, culturals i activitats de natura organitzades per enoturismePENEDÈS i el patronat de turisme de Vilafranca del Penedès, l’exposició El Celler del Banc Sabadell Vijazz Penedès, que agrupa la maquinària d’un celler actual dins la capella de Sant Joan, l’exposició Balcons il•lustrats, organitzada per Gargots il•lustradors del Penedès i espai d’activitats infantils, organitzat per l’Aneguet.

Més informació:

facebook.com/vijazzpenedes
twitter.com/vijazzpenedes
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal