ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Tothom gaudeix del Banc Sabadell Vijazz Penedès

NOTA DE PREMSA
9/07/2013 - Més de 45.000 persones van viure el Banc Sabadell Vijazz Penedès el passat cap de setmana, gaudint intensament de la cultura del vi i el millor jazz, en la que ha estat la millor edició, tant en nombre de visitants com en la qualitat dels artistes i cellers.

En un extraordinari ambient de vins, música i cultura, Vilafranca i el Penedès han tornat a ser el centre d’atenció cultural catalana gràcies a la setena edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès. La Fira de vins de la Rambla Nostra Senyora era plena de visitants passejant amb una copa de vi a la mà i gaudint dels 41 cellers del Penedès que varen mostrar els seus millors vins i caves. Es van servir més de 64.000 degustacions, a les més de 45.000 persones que varen visitar la fira procedents d’arreu de Catalunya, d’Espanya i, aquest any de manera significativa, d’estrangers de la comunitat europea i internacionals. Les sessions de tast i maridatge, organitzades en tres sales diferents, han acollit 1.525 persones, que han gaudit de tastos i maridatges d’altíssim nivell.

Les més de 40 visites a cellers i visites culturals programades, han aconseguit un gran èxit, amb la participació de gairebé 1.000 persones, moltes d’elles utilitzant el nou sistema de reserva prèvia via web, fent de les visites el complement perfecte dels turistes durant les hores que està tancada la fira.

Les activitats paral•leles durant la setmana i el cap de setmana del Banc Sabadell Vijazz Penedès també han mostrat el seu potencial, com una grandíssima masterclass del sommelier Joan Lluís Gómez en la nova ubicació de l’Auditori, les jornades professionals molt vinculades a la cuina i la viticultura, les activitats culturals com l’Enojazz, el Poètic Vijazz o la presentació del documental “Vilafranca Capital del Jazz”, l’eclosió definitiva del Vermut Jazz, les activitats al “Celler del Vijazz” a l’església Sant Joan (tant la pròpia exposició del celler, com el WinePunk –una trobada de vins no etiquetats i portats per diferents elaboradors del Penedès–), o la nombrosa trobada de cotxes clàssics en la tercera edició del Classic Cars Vijazz.

Hotels, restaurants, bars, pastisseries, i comerços en general han vist incrementada molt significativament la seva activitat al llarg del cap de setmana, amb un impacte econòmic molt important per Vilafranca i pel Penedès, fent del Banc Sabadell Vijazz Penedès, un important motor econòmic pel territori.

En quant al festival de jazz, l’èxit va tornar a ser total. Els escenaris es van tornar a omplir de gom a gom per gaudir del programa d’actuacions d’aquesta edició, amb una ocupació total els tres dies de concerts, i que fan del Banc Sabadell Vijazz Penedès el segon festival més important de Catalunya en nombre d’assistents i un dels més importants de tot l’estat.

Chick Corea amb el seu grup The Vigil va omplir fins a l’últim racó el gran escenari de Jaume I, amb un grandíssim concert fet per l’artista més important i mediàtic que ha participat fins ara en el Banc Sabadell Vijazz Penedès. Destacar també la força i autenticitat del grup Medeski, Martin & Wood, que varen acostar el jazz a un públic més jove. La veu va ser la protagonista de dos grans concerts, el de l’elegant Eliane Elias i el de John Pizzarelli Quartet. Phronesis va donar el toc europeu al festival, que també va comptar amb les magnífiques actuacions de la Barcelona Big Blues Band, el potent directe d’Astrio o la improvisació de Roger Blàvia.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal