ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Quasi un miler de persones participen en les propostes d’EnoturismePENEDÈS i el Patronat de comerç i turisme de Vilafranca del Penedès pel Banc Sabadell Vijazz Penedès 2013

NOTA DE PREMSA
10/07/2013 - Les enovisites, les visites culturals, i les noves activitats de natura, atrauen un any més l’interès de turistes i visitants, consolidant-se com les activitats paral.leles més importants de l’esdeveniment en quant a nombre de participants.

Un any més, el Banc Sabadell Vijazz Penedès, ha comptat entre les seves activitats destacades amb les ja tradicionals enovisites, visites culturals i activitats de natura, que amb un total de 38 propostes diferents repartides entre dissabte i diumenge, han comptat amb la participació de quasi un miler de turistes i visitants, repartits entre alguna de les 38 activitats, 23 enovisites, 12 visites culturals i 3 activitats de natura.

En quant a les enovisites, que organitza enoturismePENEDÈS, han estat les que han comptat amb un nombre més gran de participants, que principalment en bus, tot i que també a peu, s’han pogut acostar a diferents caves i cellers, per descobrir i conèixer més el món del vi i el cava del Penedès. Els cellers que es van visitar van ser Albet i Noya, Avinyó, Bodegas Miguel Torres, Castellroig, Cava Guilera,Cellers Carol Vallès, Eudald Massana Noya, Jean Leon, Loxarel, Mas Comtal, Mas Rodó, Mascaró, Parés Baltà, Pere Ventura, Pinord i Vallformosa. En quant a aquestes visites, han comptat un any més amb la participació majoritària de persones de les comarques del Penedès, tot i que s’ha detectat també turistes i visitants de l’àrea metropolitana de barcelona i provincia, així com els procedents de diferents comarques catalanes i de la resta d’Espanya. En el que fa referència a les visites culturals i de natura, aquestes han comptat amb un increment en la participació de turistes estrangers, procedents d’Anglaterra, França, Andorra, Mèxic, Suècia, Dinamarca, Bèlgica i el Marroc.

Entre les activitats de natura, cal destacar la sortida amb burricleta amb visita a Loxarel, la sortida amb bicicleta organitzada pel Centre Excursionista del Penedès, fins a Mas Bertran, així com la caminada nocturna organitzada pel Col.lectiu Bosc Verd, que va comptar amb la participació de 200 persones.

Com a novetat destacable d’aquesta edició, hi havia la possibilitat de formalitzar les reserves anticipades d’enoturismePENEDÈS a través de la plataforma online del Banc Sabadell Vijazz Penedès, que ja s’havia mostrat àgil i eficaç per a reserves de tastos i maridatges en l’anterior edició, i que enguany oferia la possibilitat de reservar les places anticipades per les diferents visites, i que es van cobrir totalment. La resta de places, i tal i com ja és habitual, es van deixar disponibles per ser reservades a la mateixa fira durant el cap de setmana, en l’espai conjunt ocupat pel Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès i el Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès, espai on un any més es va centralitzar tota la informació turística de Vilafranca i del Penedès.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal