ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Xesco Espar: Reinventar-se i mantenir altes les expectatives per assumir l'excel·lència

NOTA DE PREMSA
11/12/2013 - Un cop més, el Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha aconseguit motivar un auditori ple amb la conferència de Xesco Espar “Jugar amb el cor. L’excel·lència no és suficient”.

Emprenedors, empresaris, professionals, estudiants, i fins i tot un bon nombre d’entrenadors i membres dels castellers, han gaudit de les amenes i didàctiques explicacions dels conceptes que el Xesco va plasmar en el seu llibre que duu el mateix títol. Amb l’eix vertebrador de la seva vida i les seves vivències personals, ha mostrat mètodes per arribar a l’excel·lència, per superar els moments difícils i arribar allà on desitgem, il·lustrat amb nombroses anècdotes de la seva experiència professional. Primer com a jugador d’handbol del FC Barcelona, després com a entrenador de juvenils i júniors del FC Barcelona d’handbol, que han arribat a jugar a la lliga Asobal i han arribat a ser internacionals, i finalment com a entrenador del FC Barcelona d’handbol, treballant la motivació de l’equip i el creixement personal dels seus jugadors, a base d’aplicar conceptes que el Xesco va aprendre en cursos i llibres de motivació per a empreses, va aconseguir crear un equip guanyador durant tres anys.

Xesco Espar ha vingut a presentar-los la seva versió 5.0. Una versió millorada d’ell mateix que l’ajudarà a apropar-se al seu objectiu. Ha insistit en la idea de reinventar-nos i crear periòdicament noves versions de nosaltres mateixos per aconseguir el nostre objectiu. Un objectiu, que com ha dit i repetit, ha de ser gran i inspirador. No val quedar-nos a la zona de confort i fixar-nos objectius amb els que ens sentim còmodes i siguin fàcilment assumibles; hem de fixat un gran objectiu i anar fixant petits objectius tirant enrere en el temps per poder-hi arribar. Periòdicament, hem de fer balanç d’on som i on volem arribar i anar-nos reinventant. Xesco Espar ha explicat com el rendiment és resultat de la fórmula de talent per emoció. Per aconseguir l’excel·lència, doncs, no només ens hem de formar, sinó que hem de posar el cor en tot allò que fem. Tots tenim dies bons i dies dolents, però perquè el nostre dia fluix estigui més a prop del fort, cal que ens exigim sempre el màxim, no només quan es presenta un projecte. No hem de deixar que els resultats presents, afectin els resultats futurs, sinó que cal aprendre dels errors, fer les coses bé i saber que les fem bé.

Actualment, Xesco Espar, es dedica a la formació, bé sigui impartint conferències i seminaris, bé sigui com a professor d’INEFC i de l’Escola d’entrenadors de la Federació Espanyola d’Handbol.

Aquesta conferència clou el cicle 2013 del Desenvolupa’t; un cicle de conferències gratuïtes per al desenvolupament personal i empresarial, organitzat pel Centre Àgora de Vilafranca del Penedès que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el SOC.

Tal i com ha explicat el regidor Joan Manel Montfort, en les dues edicions del Desenvolupa’t, realitzades el darrer trimestre dels anys 2012 i 2013, s’ha dut a Vilafranca del Penedès ponents de renom amb l’objectiu de motivar i il·lusionar els professionals i directius de la comarca. El gurú de la il·lusió Emilio Duró va transmetre optimisme en la cerca de la felicitat. El Bill Gates català, Pau Garcia-Milà explicà com colant-se en un ascensor va aconseguir que l’ex-president Felipe González escrivís el pròleg del seu llibre, com a anècdota de sortir a buscal les oportunitats. José Luis Izquierdo “Mago More”, amb tocs de màgia i humor del seu orígen artístic, va reforçar la idea de veure la vida amb optimisme i la necessitat d’adaptar-nos als canvis; cosa que va fer molt bé Jürgen Wagner del Celler de Capçanes quan veient que les vendes baixaven van adaptar el celler a l’elaboració de vi kösher, tal i com ens va explicar detalladament quan va venir de conferenciant del Desenvolupa’t. Per acabar, l’expert en vins José Peñin va voler mostrar altres oportunitats de negoci entorn del vi, amb exemples de negocis d’arreu del món.

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal