ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Inaugurat l'edifici km.0 enoturismePENEDÈS

NOTA DE PREMSA
11/12/2013 - Tota la informació enoturística de l’àmbit de la Do Penedès agrupada a l’oficina km.0 enoturismePENEDÈS, situada al Vinseum, a Vilafranca del Penedès.

Ja és realitat el projecte km.0 enoturismePENEDÈS, iniciat el 25 de maig de 2011 amb la signatura de l’acord entre l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès i el Vinseum.

Vilafranca del Penedès es converteix en el km.0 enoturismePENEDÈS en concentrar tota la informació turística de l’àmbit de la DO Penedès en un sol punt neuràlgic situat a l’edifici del Vinseum, el Museu de les cultures del vi de Vilafranca del Penedès. L’àmbit geogràfic de la DO Penedès abarca les comarques Alt Penedès i Baix Penedès; part del Garraf, l’Anoia i el Baix Llobregat i les poblacions d’Aiguamúrcia, a l’Alt Camp, i Creixell i Roda de Barà, al Tarragonès.

La nova oficina turística es troba a la cantonada dels carrers Hermenegild Clascar i Sant Bernat, a la planta baixa de l’edifici que connecta amb el Vinseum, i obre el públic en el següent horari: dilluns, de 15 a 18h; de dimarts a dissabte, de 9.30 a 13.30h i de 15 a 18h., i els diumenges de 10 a 13h.

En entrar-hi, un llarg mostrador recobert de panells d'imatges del Penedès realitzades pel fotògraf Blai Carda de Global Image donen la benvinguda donen la benvinguda al nou espai d’acollida i informació turística gestionat per l’Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès. Al fons de la oficina, en la zona de projeccions, el nou vídeo promocional del Penedès editat per a la ocasió, introdueix al vistant en la realitat paisatgística, cultural i evidentment vitivinícola del territori, captivant-lo, o com afirma Santi Soler, president del Consorci de Promoció Turística de l'Alt Penedès, durant la inauguració de l'edifici km.0 enoturismePENEDÈS "El Penedès és emoció, fem que els visitants s'emocionin".

L’espai dóna molta importància a les imatges del Penedès, mostra d’això són per una banda el nou vídeo promocional del Penedès abans mencionat, produït per Punt TV, després de 6 intensos mesos de feina amb 40 jornades de filmació, 45 localitzacions, 200 actors i més de 200 hores d’edició, on es mostra el Penedès en tot el seu esplendor.

Paisatge, vinyes, cellers, vi, festivals, folklore, turisme actiu i gastronomia s’entrellacen en un emotiu vídeo promocional del Penedès que mostrarà als visitants el que és el Penedès i què ofereix. Així com les impressionants imatges del fotògraf Blai Carda, un complet banc d’imatges, que capten a la perfecció tot el que ofereix el Penedès.
L’espai consta d’una segona planta, on hi ha ubicada la nova seu del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, i que consta fins i tot amb una sala polivalent amb capacitat per 45 persones per a dur-hi a terme des de formacions a tastos.

L’edifici km.0 enoturismePENEDÈS és una feina dels interioristes de Varis arquitectes amb Dani Freixes i Vicenç Bou; l’arquitecte del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Cristina Montserrat, l’enginyera també del Consell Comarcal, Roser Romeu i ha estat executada per l’empresa constructora La Tabaquista, sota la direcció del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Aquest projecte significa un pas important en l’impuls de l’enoturisme al Penedès. “Potenciar l’enoturisme, difondre la seva oferta rica i variada significa obrir les portes de bat a bat del Penedès”, com ha recordat el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, que també remarca que cal aprofitar la marca Barcelona i que des de Barcelona és continuarà donar a conèixer als visitants que Barcelona és molt més. L’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, ha detallat algunes de les tasques que cal dur a terme per continuar promovent l’enoturisme al territori i per situar-lo com un destí enoturístic de referència: senyalització i control del paisatge, l’Escavi i campanyes de conscienciació perquè els particulars puguin vendre bé el Penedès. Al seu torn el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, ha anticipat que properament presentaran un projecte de senyalització turística i enoturística de la comarca i de la Via Augusta al seu pas per l’Alt i el Baix Penedès.

L’edifici ha estat inaugurat pel president del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, Sr. Santi Soler i Vives, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Sr. Francesc Olivella i Pastallé, i l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Sr. Pere Regull i Riba. I ha comptat amb la presència de l’Excm. Sr. Salvador Esteve i Figueras, president de la Diputació de Barcelona.VEURE VÍDEO de promoció turística del Penedès, elaborat per Punt Tv

Galeria d'imatges del Penedès. Fotògraf: Blai Carda
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal