ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Es fan públics els guardonats dels Premis Tastavins 2013

NOTA DE PREMSA
28/1/2014 - Els premis a la millor iniciativa vitivinícola, al mèrit periodístic, al celler de l’any i al viticultor de l’any els lliurarà el proper 17 de febrer el Conseller Josep Maria Pelegrí, que serà investit Acadèmic d’Honor.

Avui a la Sala Tastavins de Vilafranca del Penedès, s’han fet públics els guardonats de la 4a edició dels premis Tastavins, que l’entitat bàquica atorga cada any a persones o entitats relacionades amb el món del vi. Els premis es lliuraran en el sopar capitular que l’entitat durà a terme el proper dia 17 de febrer al celler Vallformosa.

En quant a la millor iniciativa vitivinícola 2013, L’ESCAVI (Escola Superior del Cava i el Vi), que en breu serà una realitat a Vilafranca del Penedès, ha estat el projecte seleccionat. Segons paraules del mateix president dels Tastavins -Joan Tarrada- se li concedeix el premi pel que implicarà per al Penedès i per al món del vi disposar d’una escola de negocis tant especialitzada a la comarca, cobrint així una mancança històrica a nivell formatiu.

El viticultor Gabriel Giró, avalat per una llarga trajectòria treballant les vinyes del Penedès i implicat en tot tipus d’entitats relacionades amb el món del vi i el cava, formant part actualment de les juntes directives de Pimecava i de l’Associació de Viticultors del Penedès, serà la persona guardonada en l’apartat de viticultura; reconeixement que l’Acadèmia Tastavins any rere any vol estendre a tots aquells qui treballen les vinyes del Penedès, per aconseguir el millor raïm possible i per mantenir aquest paisatge característic de la comarca.

El guardó al celler de l’any, enguany vol premiar la trajectòria d’un petit celler històric de la comarca. Un celler que de ben segur ha servit per emmirallar a molts altres petits elaboradors, i per motivar-los a apostar per la qualitat. En aquesta línia, els germans Huguet del celler Can Feixes, recolliran enguany aquest reconeixement.

Per acabar, en matèria de comunicació, la coneguda periodista gastronòmica Cristina Jolonch, guanyadora del Premi Nacional de Gastronomia 2008 i Premi Nacional de Gastronomia de Catalunya 2010, s’endurà aquest guardó.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis



 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal