ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Més de 550 persones celebren els 50 anys de Covides

NOTA DE PREMSA
10/2/2014 - Covides celebra el seu 50 aniversari presentant el llibre commemoratiu i homenatjant als membres de la primera Junta Rectora i a tots els presidents

Aquest dissabte 8 de febrer de 2014, Covides Vinyes • Cellers ha dut a terme un dels actes centrals de celebració del seu 50è aniversari, amb la presentació d’un llibre commemoratiu davant dels socis i un homenatge a les persones que formaven la primera Junta Rectora de Covides i als presidents que han format part de la història de la cooperativa. L’acte ha comptat amb l’assistència de 560 socis, familiars, treballadors i col•laboradors de Covides, cosa que ha deixat petit l’aforament de 480 persones de l’Auditori de Vilafranca del Penedès, i s’ha hagut de retransmetre en directe a la sala gran de la Fassina de Vilafranca, per donar cabuda a la gran resposta obtinguda entre els socis.

Presentat per la periodista Imma Pulido, l’acte ha començat amb un parlament de benvinguda de Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès, que ha felicitat Covides i ha destacat la importància de que la cooperativa vitivinícola més gran de Catalunya estigui al Penedès.

Seguidament s’ha projectat un emotiu vídeo resum de la història de la cooperativa, elaborat a partir d’imatges i informacions del llibre commemoratiu.

Posteriorment, representants de l’actual Consell Rector, encapçalats pel secretari Salvador Ventura, han donat inici a l’acte d’homenatge als membres del primer Consell Rector, el primer Consell de Vigilància i al primer gerent. S'ha retut homenatge com a membres del primer Consell Rector a Lluís Vallès Nadal, Salvador Olivella Canals, Josep Esteve Montaner, Hermenegild Almirall Romeu, Francesc Mir Suriol, Josep Marcé Mestre, Isabelino Suñen Andreu, Joan Cols Baqués i Josep Esteve Pujol; com a membres del primer Consell de Vigilància a Joan Mallofré Puig, Sebastià Figueras Freixedas i Miquel Sans Martí, i a Lluís Pallerola Cuyàs, com a primer gerent de Covides (1965-1984). Remarcar l’emotiva intervenció del sr. Jose Esteve Montaner, únic membre en vida del primer Consell Rector.

Tot seguit, l’actual president Joan Marcé Casas, ha pres la paraula per presentar el llibre “Covides 50 Anys 1964-2014”, un llibre commemoratiu de la història de la cooperativa, editat per l’Editorial Andana, i per fer un repàs al passat i al futur de Covides. Marcé ha agraït la presència massiva dels socis a l’acte i ha destacat que era una demostració que la salut de la cooperativa era bona i ha encoratjat a tothom a treballar per celebrar els 75 aniversari.

Un cop acabat el parlament del president de Covides, i amb la presència de Josep Pere Colat, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i de Francesc Olivella, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès s’ha iniciat l’acte de reconeixement o tots els presidents dels diferents consells rectors dels 50 anys d’història de la cooperativa: Lluís Vallès Nadal (1964 – 1966), Salvador Olivella Canals (1967 – 1969 i 1976 – 1978), Josep Capellades Raventós (1970 – 1975), Antoni Casanovas Brugal (1979 – 1982 i 2006 – 2009), Martí Navarro Vallès (1983 – 1991), Xavier Sàbat Casamitjana (1991 – 2000), Jaume Vallès Santomà (2000 – 2006) i Joan Marcé Casas (2009).

L’acte el varen tancar els parlaments de Josep Pere Colat, president de la Federació de Cooperatives, que va destacar la joventut de l’actual Junta Rectora de Covides, que garanteix el futur de la cooperativa i el parlament de cloenda de Francesc Olivella, president del Consell Comarcal que va felicitar a tots els presents destacant que Covides representa tot el Penedès.

En finalitzar els parlaments i l’entrega de reconeixements, els assistents a la trobada es concentraren al hall i als exteriors de l’Auditori per gaudir d’un petit refrigeri. Els socis i treballadors de la cooperativa, han estat obsequiats amb el llibre “Covides 50 Anys 1964-2014”. El llibre, que es va començar a gestar fa un any, consta de 204 pàgines de textos i fotografies històriques, amb recursos com el full fundacional, els primers estatuts, o fotografies de la construcció del celler. En la seva edició hi ha col•laborat els mateixos socis, destacant especialment la feina de recollida de dades feta per Jaume Vallès, fill d’un membre fundador de la cooperativa, i de les fotografies de Josep Esteve, membre de la primera Junta de Covides. “Aquest és un llibre d’interès per aquells qui s’estimen i volen conèixer el Penedès” – tal com apuntava Joan Marcé en la presentació als mitjans feta uns dies enrere – i ja es pot trobar a les llibreries a un pvp recomanat de 23 euros.

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal