ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
El conseller Pelegrí, nou acadèmic d'honor de l'Acadèmia Tastavins Penedès

NOTA DE PREMSA
19/2/2014 - L’Acadèmia Tastavins Penedès celebra un capítol extraordinari d’investidura i entrega els Premis Tastavins 2013

En el marc de Masia Vallformosa s’ha dut a terme el 465è capítol de la història de l’Acadèmia Tastavins Penedès, capítol extraordinari d’investidura de nous membres de l’entitat i on també s’han entregat els Premis Tastavins, els premis que anualment dona l’Acadèmia a la millor iniciativa vitivinícola, al millor celler, al millor pagès i al mèrit periodístic.

Així s’ha investit Acadèmic d’Honor a l’Honorable Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí i Aixut, acompanyat del Francesc Olivella i Pastallé, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i director de la DO Penedès, que ha estat nomenat Acadèmic de Mèrit. L’acte també ha servit per investir com a Acadèmics de nombre a Albert Valldosera, Sergi Seve, Alex Virgili, Josep M. Sants Travé i Juan Carlos Sánchez.

En relació als Premis Tastavins 2013, el premi a la millor iniciativa vitivinícola ha recaigut en l’Escavi, l’Escola Superior del Cava i el Vi que s’està projectant a Vilafranca del Penedès; el premi al viticultor de l’any, ha anat a parar a mans de Gabriel Giró, viticultor, elaborador i persona molt vinculada a les entitats del sector; el millor celler 2013 ha reconegut la trajectòria del celler Huguet de Can Feixes, i el Mèrit Periodístic ha estat per la periodista de La Vanguardia especialitzada en gastronomia, Cristina Jolonch.

Durant l’acte també s’ha homenatjat a l’antic president de l’Acadèmia Tastavins Penedès, Josep Santacana, a qui se li ha entregat la medalla de plata de l’entitat en reconeixement a la seva tasca com a president durant 8 anys.

El President de l’Acadèmia Tastavins del Penedès, Joan Tarrada, ha aprofitat l’acte per presentar les iniciatives i projectes que l’entitat té pel 2014, entre les que destaquen la segona edició del Penedès a Barcelona i la 8a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès, paral•lelament a les diferents sessions de tast i maridatge que es duen a terme a la Sala Tastavins del Centre Agrícol de Vilafranca. Tarrada ha manifestat també que segueix treballant per poder fer realitat la casa del Penedès a Barcelona, de vital importància de cara a l’objectiu d’incrementar la quota de mercat dels vins i caves del Penedès a la capital.

El Conseller Pelegrí, ha aprofitat el seu torn de paraula, per agrair el reconeixement, i per lloar la tasca que duu a terme l’Acadèmia Tastavins Penedès, en pro dels vins catalans i especialment els del Penedès. Pelegrí ha destacat que aquesta feina, conjuntament amb moltes altres iniciatives, són els detonants del canvi de tendència de consum de vins a Catalunya.

L’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, en nom dels guanyadors dels Premis Tastavins, ha agraït els guardons i sobretot a lloat la feina feta per l’Acadèmia en el Vijazz i en el Penedès a Barcelona i ha encoratjat a totes les entitats del sector a seguir apostant, ara més que mai, en els actes i accions que dur a terme l’Acadèmia Tastavins.


Premis Tastavins 2013


Nous acadèmics
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal