ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
enoturismePENEDÈS farà venda directa al Saló de Turisme de Catalunya

NOTA DE PREMSA
2/4/2014 - Empreses del club enoturismePENEDÈS han creat paquets, ofertes i promocions pel Saló Internacional de Turisme de Catalunya, que es comercialitzaran directament a l’estand d’enoturismePENEDÈS al saló.

Del 4 al 6 d’abril de 2014, enoturismePENEDÈS tindrà presència, un any més, al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), el saló líder en certàmens de turisme dirigits a públic final a Espanya, ubicat al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona. Situat al Palau P8, Nivell 0, carrer C, estand 397, l’estand ocuparà 80m2, el doble que a l’anterior edició del saló.

Com a novetat destacada, enoturismePENEDÈS posarà a la venda de manera directa des del seu estand al SITC, ofertes i promocions creades pels seus associats específicament per a aquest esdeveniment. Promocions 2x1, descomptes en visites i paquets turístics especials amb allotjaments, visites i àpats, són algunes de les ofertes que trobareu al saló. Aquestes promocions també es podran reservar des del web d’enoturismePENEDÈS durant els dies del saló.

Amb l’objectiu que no tan sols s’informin, sinó també tastin el Penedès, s’ha creat la nova barra de vins i caves amb tast gastronòmic, on els cellers Gramona, Jean Leon, Mas Comtal, Pere Ventura, Torres i Vilarnau, hi oferiran els seus productes durant tot el dia, juntament amb els restaurants Ca la Katy, Cal Padrí, Fonda Neus, Sol i Vi i Ticus. D’aquesta manera la oferta enogastronòmica del Penedès quedarà integrada dins la oferta gastronòmica del Saló Internacional de Turisme de Catalunya.

L’espai experiències serà una zona d’activitats amb múltiples propostes i presentacions. El divendres 4 d’abril s’hi realitzarà un maridatge de poesia i vins de Subirats, un tast sensorial creat per Gramona i el restaurant Ticus, un taller de vermuts i un taller de Catànies Cudié. Dissabte es presentarà La Pedals de clip (una ruta de bicicletes clàssiques pel Penedès), es realitzaran tallers de castellers i de sals i herbes, l’activitat Tasta Vilarnau i una activitat gastronòmica del restaurant Fonda Neus. Un simulador de surf, de l’estació nàutica de Vilanova i la Geltrú, un tast de vins de la DO Penedès i un maridatge de poesia i vins de Subirats, clouran les activitats del diumenge.

Com en les edicions anteriors, es mantindrà una zona d’informació turística i d’atenció al visitant, on es donaran a conèixer tots els recursos turístics d’enoturismePENEDÈS i les propostes dels seus membres.

Un any més, enoturismePENEDÈS ha unit esforços amb el Patronat de turisme de Sant Sadurní d'Anoia, el Patronat de turisme de Subirats, el Servei de turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i empreses del club d’enoturismePENEDÈS, per poder tenir una gran presència del Penedès al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

A destacar també que enoturismePENEDÈS tornarà a ser la única destinació enoturística present a la fira, cosa que segurament motivarà una excel·lent assistència de públic, així com una gran cobertura per part dels mitjans de comunicació.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal