ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
El nou vídeo d'enoturismePENEDÈS rep el Premi Alimara

NOTA DE PREMSA
9/4/2014 - En el marc de l’Hotel Alimara de Barcelona, seu del prestigiós centre CETT, especialitzat en la formació en turisme i hostaleria, ha tingut lloc la gala d’entrega de la trentena edició dels Premis Alimara, que des del 1985 premien les millors campanyes i materials de promoció turística, tant de les institucions com de les empreses. En aquesta edició tant especial, enoturismePENEDÈS ha rebut el Premi Alimara Destinació pel seu nou vídeo promocional, que sota la campanya Penedès Pura Emoció, s’ha llençat al mercat a finals de desembre de 2013. Produït per Punt TV Comunicació Audiovisual, amb la col·laboració de l’agència Parenthesis, aquest vídeo presenta el Penedès i els seus recursos en un vídeo de 4 minuts, que de forma dinàmica i amb imatges de gran qualitat i impacte, porten a l’espectador a gaudir, fins i tot en primera persona, d’experiències emocionants i espais únics del Penedès.

El jurat, format per representants del CETT i del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) –entitats organitzadores– i per reconeguts especialistes en turisme, disseny i comunicació, ha guardonat per unanimitat el vídeo Penedès Pura Emoció amb el premi Alimara Destinació 2014 en l’apartat de institucions d’àmbit local. El jurat ha destacat l’originalitat de fer un vídeo amb doble discurs: un, centrat en el paisatge del vi i l’altre, en les persones i les activitats que es poden fer en la destinació, emfatitzant l’experiència i les possibilitats del Penedès per a tots els públics.

El premi ha estat recollit per Francesc Olivella, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, qui ha agraït el reconeixement destacant que “aquest és el primer vídeo promocional del Penedès com a destinació turística, donant a conèixer d’una manera directa el territori a través de les experiències”. Per la seva banda, Núria Sala, directora d'enoturismePENEDÈS, s’ha mostrat molt orgullosa amb el reconeixement “fruit d’una feina molt intensa i realitzada amb moltes ganes per part de tothom”, i ha volgut agrair molt especialment la implicació directa dels establiments, recursos turístics i de totes les persones que apareixen al vídeo.

Jordi Escofet, realitzador i responsable de la productora vilafranquina Punt TV, ha destacat que “en els últims deu anys hem realitzat audiovisuals que s'han emès arreu del món, però aquest ha estat sens dubte un dels millors projectes que Punt TV ha produït. Estem molt contents per la confiança que enoturismePENEDÈS ha dipositat en nosaltres i a Parenthesis per tota la seva col·laboració i suport”.

Per la seva banda, Francesc Palau, soci de Parenthesis, agència de màrqueting i comunicació amb una forta presència en l’àmbit enoturístic i responsable de la comunicació d’enoturismePENEDÈS, s’ha mostrat molt agraït per la distinció i ha destacat que “la campanya i el vídeo són una excel·lent eina per donar a conèixer els recursos turístics del Penedès, buscant l’emoció que desperten unes imatges, tant per aquells que coneixen el territori, com per als que no”.

El vídeo, àmpliament difós entre les xarxes socials des del seu llançament, ha estat projectat durant l’edició d’aquest any del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (Sitc) juntament amb la resta de campanyes guanyadores.VEURE VÍDEO PROMOCIONAL
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal