ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
El president Mas felicita Covides en el 50 aniversari

NOTA DE PREMSA
29/4/2014 - Covides celebra l'acte principal del 50 aniversari amb un dinar multitudinari a les seves bodegues de Sant Sadurní d'Anoia

Aquest diumenge 27 d’abril de 2014, Covides Vinyes · Cellers ha celebrat els seus 50 anys d’història amb un gran dinar amb la presència del MH Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, que ha presidit l’acte en companyia dels alcaldes dels diferents municipis on Covides té instal·lacions, juntament amb autoritats del sector vitivinícola.

L’acte s’ha iniciat amb la descoberta d’una placa commemorativa i una visita a les instal·lacions del celler Prunamala que Covides té a Sant Sadurní d’Anoia. Posteriorment, i en una gran carpa per a 600 comensals, el President Mas ha agraït en nom de Catalunya la feina feta per Covides, tot destacant que és un exemple de cooperativa i un model a seguir. També ha recordat que Covides i els seus socis formen part d’un dels sectors més importants i pilars de l’economia catalana, el sector agroalimentari, i que gràcies a l’exportació és un dels sectors amb més potencial i futur. El president de Covides, Sr. Joan Marcé, ha agraït la presència del president Mas en una data tant senyalada per Covides, i ha volgut tenir un record molt especial per als socis fundadors, que varen tenir l’encert i la valentia de tirar endavant una cooperativa de la qual ara se’n recullen els fruits. Marcé també ha volgut recordar els valors del cooperativisme tot recordant la importància de la millora i l’esforç personal en benefici del col·lectiu. L’acte ha comptat també amb la intervenció de l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Sra Susana Mèrida, que s’ha mostrat molt orgullosa de que la primera cooperativa de Catalunya estigui a Sant Sadurní, i que a més sigui un referent d’èxit.

Durant el dinar, el gerent de Covides, Sr. Ricard Gil, ha presentat el cava commemoratiu del 50 aniversari, elaborat per l’enòloga Maria Galup amb un cupatge de Xarel·lo, Chardonnay i Macabeu. El cava, anomenat Covides Brut Reserva en honor a la primera etiqueta del primer vi que va embotellar la cooperativa i que també va portar la marca Covides, és una edició limitada i numerada de 18.262 ampolles, una per cada dia des de la seva fundació. Embotellat en una ampolla especial, va acompanyada d’un estoig amb els mateixos colors que el llibre commemoratiu de Covides presentat al més de febrer, i ja es pot trobar a les botigues de Covides i ben aviat a totes les botigues especialitzades.

El director general de l’Incavi, Sr. Jordi Bort ha tancat l’acte tot felicitant Covides i destacant que darrera de cada ampolla de Covides hi ha la bona feina de la cooperativa i dels seus socis.

L’acte també va tenir una vesant més lúdica, com els ja tradicionals versos que el soci Miquel Lleixà, presentador de l’acte, ha dirigit a tots els socis, i que en aquesta ocasió ha volgut que fossin un passeig al llarg de la història de Covides en forma de versos entranyables i divertits.
El dinar ha tingut el colofó final amb l’actuació de l’humorista Pep Plaza, que amb les seves imitacions ha fet les delícies de tots els socis i invitats.

De Parenthesis 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal