ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
S'inaugura el primer Miravinya, Miradors del Penedès

NOTA DE PREMSA
11/6/2014 - Aquest dimarts 10 de juny, s’ha inaugurat el Mirador El Circell de les Gunyoles el primer dels miradors del projecte Miravinya; impulsat pel Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès consistent en la construcció de 5 miradors singulars a la comarca, que aportaran al visitant una visió de la varietat paisatgística del Penedès.

El Circell de les Gunyoles, ubicat a Avinyonet del Penedès, i més concretament al nucli de les Gunyoles, ofereix una visió del paisatge de 360º. El nom del projecte “Circell” explica la seva forma d’espiral que convida a l’espectador a fer un recorregut de un volta complerta que finalitza en un pla inclinat de forma trapezoïdal que retorna cap el camí. Aquest projecte ha estat desenvolupat per l’ETSAB de la Universitat Politècnica de Catalunya i el cap de projecte ha estat el Sr. Miquel Vidal.

La seva construcció, impulsada pel Consorci de turisme de l’Alt Penedès i amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès, farà de l’indret reclam turístic al municipi i al territori. Aquest primer Miravinya es caracteritza per oferir unes excel·lents vistes sobre la plana del Penedès, el massís del Garraf, el mar, les muntanyes nevades del Pirineu o Montserrat entre d’altres.

El Projecte Miravinya, contempla, inicialment, la construcció de 4 miradors més, ubicats a Muntanya de Sant Pau (Vilafranca del Penedès), Font-rubí (Font-rubí), Subirats (Subirats), Camí de la Malgranada (Torrelavit). Aquests miradors tenen una personalitat pròpia, gràcies als projectes tècnics inèdits desenvolupats en conveni amb la Universitat Politècnica de Catalunya, i gràcies a la col·laboració amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Reus (Universitat Rovira i Virgili), i la Facultat de Belles Arts (Universitat de Barcelona).

El projecte Miravinya representa una proposta turística en un format de ruta dels miradors MIRAVINYA, per vol donar a conèixer el Penedès, el seu paisatge i tots els seus atractius. Segons Santi Soler, predient del Consorci, disposar d'aquests miradors ens dóna l'oportunitat de crear propostes singulars i col·laboracions amb els establiments turístics com les caves i cellers, els restaurants, els allotjaments o empreses de serveis, que podran generar propostes turístiques combinades entorn els propis miradors.

La inauguració ha comptat amb la presència del Sr. Ramon Riera, Diputat delegat de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació de Barcelona, el Sr. Francesc Olivella (president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès), el Sr. Oriol de la Cruz (il·lustríssim alcalde d'Avinyonet del Penedès) i el Sr. Santi Soler (president del Consorci de Promoció Turística de l'Alt Penedès).
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal