ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Tast magistral de Lluís Tolosa i Capítol d'Investidura dels Tastavins Penedès

NOTA DE PREMSA
26/6/2014 - Encetant la Setmana del Vijazz, el dilluns 30 de juny a les 19 hores es realitzarà un Tast Magistral i el Capítol d’Investidura dels Tastavins Penedès al Casal – Societat La Principal de Vilafranca del Penedès, a partir de les 19 hores.

El tast magistral serà dirigit pel sociòleg i escriptor Lluís Tolosa, recentment guardonat amb el premi “Best in the World”, en la 19a edició dels Premis Gourmand pel seu llibre “Vinos Extraordinarios”. En Lluís Tolosa ens mostrarà el seu coneixement del Penedès, així com les moltes experiències viscudes en el territori al llarg de tota la seva carrera. Les places són limitades i es pot adquirir tiquet a www.vijazzpenedes.com

Els vins que es tastaran són: Can Credo de Celler Credo, El Rocallís de Can Ràfols dels Caus, Loxarel 109 de Loxarel, Ràdix de Parés Baltà, Reserva Real 2006 de Torres i Sot Lefriec 2001 d’Alemany i Corrió.

Després del tast magistral, es celebrarà el Capítol d’Investidura dels Tastavins Penedès, en el que s’investirà d’honor a Marc Batra, jugador del FC BarEcelona i es donarà entrada oficialment als nous socis de l’acadèmia.

Preus:
Tast magistral entre lletres i vins, amb Lluís Tolosa. Preu: 10 €, preu socis: 8€

Capítol d’investidura. Preu: 42 €, preu socis: 38€

Tast magistral + Capítol d’investidura. Preu: 50 €, preu socis: 45€

Bibliografia:

Catalunya no és Califòrnia, el seu assaig de reflexió estratègica sobre l’oportunitat de l’enoturisme a Catalunya, va guanyar el premi “Best Literature Wine Book 2011”.

La seva Guia d’Enoturisme de l’Empordà va rebre el premi a la “Millor Guia d’Enoturisme d’Espanya 2011” i el premi a la “Comunicació Turística del Patronat de Turisme de Girona 2012”. L’any 2013, aquesta mateixa guia va ser premiada per les seves edicions anglesa i francesa en els Premis Gourmand, el concurs més important del món dedicat als llibres de vins i gastronomia.

El mateix any 2013 va publicar la Guia d’Enoturisme del Pla de Bages, iniciant aixíuna col•lecció de guies de promoció dels vins catalans i l’enoturisme a Catalunya.

Aquest any 2014 ha publicat 100 vins catalans que has de conèixer, una selecció de cent vins catalans amb grans reconeixements internacionals, per demostrar que tenim alguns dels millors vins del món, i no ho diem nosaltres, ho diuen els principals concursos internacionals de vins i els principals crítics de vins del món.

Anteriorment, quan vivia a Rioja, havia publicat el seu llibreVinos y Bodegas de Rioja, premiat com a “Millor Llibre de Vins d’Europa” (Madrid, 2006) i “Millor Llibre del Món sobre Vins europeus” (Pequín, 2007), i va ser finalista “Best of the Best” als “Millors Llibres de Vins del Món” (Frankfurt, 2008).

Los Supervinos, una senzilla guia de vins del supermercat, va ser premiada com la “Millor Guia de vins d’Espanya 2011” i la “Tercera Millor Guia de Vins del Món” (Paris, 2012), en reconeixement a la seva tasta de divulgació de la cultura del vi a tots els públics.

El passat més de desembre, el seu llibre Vinos extraordinariosva ser proclamat“Millor Llibre de Vins d’Europa 2013”. I aquest mateix mes d’abril de 2014, ha recollit el premi “Best in the World” a Pequin (Xina), en la 19a edició dels Premis Gourmand, on aquest any participaven més de 10.000 llibres de vins i gastronomia de 187 països d’arreu del món.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal