ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
El Penedès a la "Guía de Rutas Enológicas de España Accessibles para todas las personas"


NOTA DE PREMSA
1/10/14 - PREDIF ha presentat la seva nova publicació a Madrid el dimarts 30 de setembre, a La Casa Encendida.

El projecte està finançat per la Fundación ONCE i la Fundación Vodafone.

Madrid, 1 d'octubre de 2014 - PREDIF, la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física, ha presentat aquest dimarts 30 de setembre a Madrid, la “Guía de Rutas Enológicas de España Accesibles para todas las personas”, entre les que s’hi troba la Ruta del vino del Penedès. L’acte, que es va celebrar a La Casa Encendida, va comptar amb la participació d’Alberto Durán, vicepresident executiu de la Fundación ONCE; Santiago Moreno, director general de la Fundación Vodafone España; Diego Ortega, president d’ACEVIN; Francisco Sardón, president de PREDIF, i de Tatiana Martínez Ramos, subdirectora general de Desarrollo y Sostenibilidad (Secretaría de Estado de Turismo).

Per en Francisco Sardón, president de PREDIF, aquesta publicació aconsegueix “ser útil a les persones amb discapacitat”, ja que aquest col·lectiu demandava una altra manera de fer turisme, “i gaudir de la cultura viva de les diferents regions d’Espanya”, arribant a llocs “on fins fa pocs anys eren difícils d’accedir” per a les persones amb discapacitat.
Pel president d’ACEVIN, l’Associació Espanyola de Ciutats del Vi, Diego Ortega, és molt important que “el model de les Rutas del Vino de España no sigui excloent”, pel que han participat en el projecte “amb il·lusió” i ha volgut reiterar la seva satisfacció per la feina realitzada.
Alberto Durán, vicepresident executiu de la Fundación ONCE, va manifestar que aquesta guia “conquereix pel món de la normalitat i accessibilitat el territori de les Rutas del Vino de España”. En la seva opinió, l’oci és un element “molt important” per a aquesta normalització i, en un país on el turisme “és clau”, tenir la oportunitat d’accedir a les instal·lacions ubicades en aquestes rutes, “ens permet fer pàtria des de la discapacitat i recolzar una economia no excloent per a totes les persones”.

“Poder posar a disposició de les persones la informació que necessiten i de la manera que necessiten és quelcom amb el que somiàvem fa no tants anys”, va explicar Santiago Moreno, director general de Fundación Vodafone, pel que “estem encantats d’anar de la mà de PREDIF aplicant la tecnologia a l’oci de totes les persones”.

Per la Tatiana Martínez, subdirectora General de Desarrollo y Sostenibilidad de la Secretaría de Estado de Turismo, “la mobilitat és un dret bàsic i ha d’oferir-se amb les mateixes facilitats per a tots”, i a més “l’accessibilitat s’ha de complir en tots els béns i serveis, productes, procediments i destinacions”, va puntualitzar.
A través d’aquesta publicació hem comprovat que “els establiments de la Ruta estan sensibilitzats i han apostat i treballat el necessari per donar resposta a les necessitats d’aquest col·lectiu”, van destacar des de la Ruta del Vino del Penedès, en una entrevista per a PREDIF.

Aquest projectem realitzat gràcies a la Fundación ONCE i a la Fundación Vodafone España i amb la col·laboració de la Asociación Española de Ciudades del Vino (ACEVIN), busca facilitar a les persones amb discapacitat i al públic general, informació concreta sobre l’accessibilitat de les Rutas del Vino de Espala i els establiments turístics ubicats en elles.

Com a novetat en aquesta guia, PREDIF incorpora per primera vegada vídeos en llenguatge de signes i subtitulats amb la informació general de cada ruta, realitzats per la Fundación CNSE.

Les dotze rutes més accessibles d’Espanya:
Arrel d’una enquesta, en la que s’han valorat les condicions mínimes d’accessibilitat dels establiments turístics, PREDIF va seleccionar el març les més accessibles per a ser incloses en aquesta guia:

• Ruta de Jumilla (Murcia)

• Ruta de La Garnacha - Campo de Borja (Aragón)

• Ruta de La Rioja Alavesa (País Vasco)

• Ruta de La Rioja Alta (La Rioja)

• Ruta de Montilla-Moriles (Andalucía)

• Ruta de Navarra (Navarra)

• Ruta de Rías Baixas (Galicia)

• Ruta de Ribera del Duero (Castilla y León)

• Ruta de Ribera del Guadiana (Extremadura)

• Ruta de Rueda (Castilla y León)

• Ruta de Utiel Requena (Comunidad Valenciana)

• Ruta del Penedès (Catalunya)

Després del treball de camp realitzat pels tècnics d’accessibilitat de PREDIF en aquestes rutes, en total s’hi han inclòs 159 recursos turístics, que podran ser gaudits per totes les persones independentment de les seves capacitats.
Els recursos publicats a la Ruta del Vino del Penedès són:

Celler Masia Les Torres de Selma, celler Parés Baltà, Cellers de Can Suriol, cellers Codorníu, caves Freixenet, centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i de la Guerra Aèrea El Ciarga, Centro d’Interpretació del Cava Fassina, museu d’arqueolgia, museu de les cultures del vi de Catalunya Vinseum, oficina de turisme de Subirats – Lavern, oficina Km 0. enoturisme Penedès, Restaurant Sol i Vi, restaurant Cal Padrí, restaurant Fonda Neus i restaurante Il Picarolo.

Format digital:

“La Guía de Rutas Enológicas de España Accesibles para todas las persones” estarà disponible des de l’octubre al web Turismo Accesible de PREDIF, l’aplicació mòbil TUR4all, el Geoportal de Turismo Accesible Para Todos i la capa Layar Mobile TUR4all.

Aquestes eines han estat desenvolupades per PREDIF amb la col·laboració de Fundación Vodafone España, són accessibles i gratuïtes i poden descarregar-se a www.predif.org

A més, es distribuiran 1000 exemplars impresos de la guia per als membres del moviment associatiu de persones amb discapacitat i per a les organitzacions que gestionen diferents Rutas del Vino.

PREDIF, la Plataforma Representativa Estatal de Personas con Discapacidad Física, és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit estatal, declarada d’utilitat pública, que representa, realitza programes i promou accions a favor de quasi 40.000 persones que tenen grans discapacitats físiques. Compta amb una experiència de més de 30 anys a través de les seves federacions membres ASPAYM, COAMIFICOA i ECOM, i dels quatre PREDIF autonòmics, PREDIF Asturias, PREDIF Baleares, PREDIF Galicia i PREDIF Castilla y León.

PREDIF és avui en dia, un referent en matèria de turisme accessible, presideix la Comisión de Turismo y Ocio inclusivos del CERMIi els seus protocol i crides en l’àmbit de l’accessibilitat són els consensuats per a tot el sector de la discapacitat.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal