ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Renuncia de Pere Guilera a la presidència de PimecavaNOTA DE PREMSA
La renuncia es materialitzarà durant el primer semestre per prescripció mèdica

28/01/2015 - Pere Guilera, actual president de Pimecava, la patronal de les petites i mitjanes empreses elaboradores del cava i propietari de Cava Guilera, ha presentat a la seu del Consell Regulador del Cava, acompanyat de la seva junta directiva i del sr. Pere Bonet, president del Consell Regulador del Cava, els motius pels què ha de deixar la presidència de l'entitat.

Segons paraules del propi Guilera, des de fa 1 any, i motivat per problemes de salut, va començar a sotmetre’s a diferents proves mèdiques per determinar les causes de diferents episodis, que en el cas més greu i per motius desconeguts, el fan arribar a perdre la consciència. Actualment els especialistes encara no han aconseguit trobar els motius d’aquestes crisis, però han coincidit en prescriure que cal que, als 66 anys, i fins a determinar els motius dels mateixos, el sr. Guilera, baixi la seva activitat, i eviti situacions d’estrès.

Davant d’aquest pronòstic, i degut a la seva implicació total amb Pimecava, Pere Guilera ha hagut que prendre la decisió de presentar la seva renuncia, cosa que va fer davant la seva junta directiva en reunió ordinària.

Guilera, que ha afirmat que la seva decisió no és immediata, ha volgut remarcar, però, que està molt satisfet pel treball que s’ha fet durant la seva presidència i que es segueix fent i ha agraït la col·laboració i dedicació de la seva junta.

De Pimecava n’ha volgut ressaltar que és una patronal més viva que mai, amb una bona situació econòmica, amb un número d’associats que creix, i amb unes línies i perspectives molt bones de cara al futur. També ha destacat les excel·lents relacions que manté actualment amb tots els agents del sector, especialment amb el Consell Regulador del Cava i amb l’Institut del Cava

Aquesta bona relació, tant a nivell institucional però sobretot personal, segons Guilera, és la clau dels èxits a tots nivells que s’estan assolint, com la promoció dels Caves Premium, el màxim exponent dels quals són els salons, que aquest 2015 es celebraran a Madrid, el País Basc, Andalusia i/o Balears, i la presència a Megavino a Brusel·les.

El president de Pimecava ha volgut destacar, un cop més, que cal potenciar el creixement en valor i incrementar el consum dels Caves Premium, que actualment amb 35 milions d’ampollles representen el 14% del mercat i per tant, tenen encara un gran recorregut.

A nivell d’enoturisme, una de les altres línies que Guilera sempre ha defensat com a estratègica pel sector del cava, ha lamentat que Pimecava hagi hagut de deixar el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, per no aprovar els nous estatuts, que segons ell mateix, no reflecteixen les propostes presentades per la patronal, dirigides a que les empreses privades puguin tenir més protagonisme dins el mateix consorci.

A nivell institucional, Guilera, ha volgut ser crític amb les institucions del sector, especialment amb Incavi i la Conselleria d’Agricultura, de les què ha afirmat que ignoren el Cava. Exemples d’això són la recent instal·lació de la senyalització a les entrades a les diferents DO catalanes, que no fan cap referència al cava, i la absència del conseller d’agricultura al Primer Saló del Cava Premium, que va comptar amb la participació de 59 empreses el passat novembre a Barcelona.

A nivell de paisatge, del què Guilera n’és un dels principals defensors, ha volgut reclamar que siguin les Denominacions d’Origen les qui capitanegin la política, ja que es necessiten visions de llarg recorregut, i que cal seguir potenciant, de la mateixa manera que ho estan fent els principals territoris vinícoles del món, que consideren el paisatge com una de les principals eines de marketing per un territori.

Guilera ha aprofitat la presència del sr. Bonet, per felicitar-lo per la nova incorporació dels Caves de Paratge qualificat, i comunicant-li que en breu rebrà una proposta de Pimecava, per tal que aquests nous caves siguin molt exclusius, cosa que s’ha atrevit a anticipar que de ben segur no serà del grat de tothom.

Una de les altres amenaces que Guilera veu del sector és el no tancament dels registres vitivinícoles, que permeten actualment seguir incrementant el nombre d'hectàrees i, per tant, de kgs de raïm. El president de Pimecava s'ha compromès a presentar una proposta per tal que aquests registres es tanquin amb caràcter urgent.

Guilera s'ha acomiadat dels assistents, manifestant el seu compromís total amb Pimecava, i agraint tot el suport i la feina feta per la seva junta directiva.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal