ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Finalitza la 18a temporada de la Ruta del Xató


NOTA DE PREMSA
El Claustre de Sant Francesc a Vilafranca del Penedès, ha estat l’escenari per acomiadar l’edició 2014-2015 de la Ruta del Xató

Vilafranca del Penedès, 19 de maig de 2015 - Aquest dilluns dia 18 de maig s’ha fet l’acte de cloenda de la 18a temporada de la Ruta del Xató, la proposta de turisme gastronòmic que les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, dediquen a una de les seves receptes més internacionals, el Xató.

Entre els aspectes més destacats de l’edició 2014-2015, hi trobem la gran aposta per la difusió, amb aparicions en més 100 mitjans de comunicació i blogs, arribant a més de 2,5 milions de persones. Els canals digitals propis de la Ruta del Xató continuen creixent arribant a més de 8000 seguidors a les Xarxes Socials i amb un increment del 16% en les visites al lloc web respecte la temporada anterior.

Enguany s’ha repetit la promoció rasca-rasca feta a través dels restaurants adherits, en la que les persones que degustaven xató, podien optar a alguns dels premis, cedits per patrocinadors, poblacions integrants de la Ruta del Xató, o dels cellers col.laboradors de la DO Penedès: Mas Rodó, Jané Ventura, Parés Baltà, Oriol Rossell i Torres.

L’acte de la cloenda ha comptat amb les intervencions de Joan Anton Matas, President de la Coordinadora de Gremis de la Ruta del Xató, que en el seu parlament, ha volgut destacar la gran importància del Xató i de la Ruta pel territori, i ha agraït la participació dels patrocinadors que ho fan possible. La regidora de Comerç, Turisme i Consum de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, M.Dolors Rius, ha apuntat les paraules del Sr. Matas, remarcant l’èxit de cooperació entre sector públic i sector privat que es dóna en la Ruta del Xató a la que hi participen 5 Ajuntaments, 4 gremis d’hostaleria del territori i 75 establiments.

Un dels punts culminants de la tarda, ha estat el lliurament del morter de la Ruta del Xató a Fina Puigdevall, ambaixadora d’aquesta temporada de la Ruta del Xató, a qui se li va agrair molt la seva col.laboració en donar a conèixer-la. Puigdevall, es va mostrar molt orgullosa d’haver pogut ser ambaixadora del xató enguany i ha comentat que al seu restaurant Les Cols d’Olot serveixen el xató com a aperitiu de forma original, dins un pa de fajol.

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis



 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal