ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
La Carretera del Vi comença a rodar


NOTA DE PREMSA
Els 12 cellers integrants de la ruta ofereixen aquest cap de setmana vins premium als visitants de La Carretera del Vi coincidint amb la seva inauguració.

És la primera Wine Road de tot l'estat, amb un alt valor històric i cultural, inspirada en les famoses Wine Roads californianes i d'altres llocs del món.

12 de juny de 2015 - Coincidint amb la inauguració aquest cap de setmana, 13 i 14 de juny, els 12 cellers integrants de La Carretera del Vi ofereixen als visitants un tracte molt especial: les visites s’acompanyaran amb el tast dels vins premium de cada celler.
La Carretera del Vi ja disposa d’una aplicació mòbil gratuïta, descarregable per Android i Apple, on els visitants podran guiar-se per geolocalització per la ruta, visitar virtualment els cellers, i planificar la seva visita als punts d’interès, restaurants i allotjaments que hi ha al llarg de la carretera. L’App es complementarà a finals de mes amb una versió premium, anomenada El Passaport de La Carretera del Vi, que per només 3€, permetrà als visitants fer les visites en format premium a tots els cellers de La Carretera del Vi pagant només la visita estàndard i degustant els seus millors vins i caves. També es pot consultar la informació a través de la web www.lacarreteradelvi.com.

La Carretera del Vi és la primera proposta enoturística de l’estat en oferir un recorregut lineal des de les vinyes fins al mar, complementada amb l’alt valor històric i cultural del Penedès i el Garraf en un recorregut d’uns 40 km, que va des de Sant Martí Sarroca fins a Sitges, passant per les poblacions de Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès, Olèrdola, Canyelles i Sant Pere de Ribes, i que presenta diferents ramificacions segons els cellers i altres espais que es vulguin visitar.

Els cellers que integren La Carretera del Vi, i que s’han constituït en associació, són Bodegas Torre del Veguer, Bodegues Pinord, Cava&Hotel; MasTinell, Cellers Torres, Clos Lentiscus, Colet Clàssic Penedès, Finca Viladellops, Mas Bertran, Parés Baltà, Puig Batet, Rovellats i Torreblanca.

La Carretera del Vi neix amb la voluntat de posicionar-se com la ruta vinícola de referència del Penedès i del Garraf, impulsant activitats de manera conjunta i articulada. L’objectiu és contribuir al creixement del turisme i alhora protegir el territori per preservar-ne la bellesa paisatgística i valor històric, tot recuperant un antic traçat romà, per on es transportava el vi i l’oli des de l’interior del Penedès fins a les platges del Garraf.

La promoció conjunta de La Carretera del Vi per part dels cellers que l’integren motivarà una programació anual de caps de setmana tematitzats, en el que els visitants podran dur a terme activitats relacionades amb la mateixa temàtica en els diferents cellers, o la possibilitat de disposar d’una sèrie d’avantatges en la visita dels cellers.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal