ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
La Carretera del Vi estrena Passaport


NOTA DE PREMSA
17 d'agost de 2015 - La Carretera del Vi, la primera “Wine Road” del Mediterrani, presenta la seva aplicaciķ premium anomenada el Passaport de La Carretera del Vi i promou el primer cap de setmana temātic el 22 i 23 d’agost.

Ja estā disponible l’aplicaciķ per a mōbils de La Carretera del Vi en un format premium de pagament, que servirā de passaport als visitants que vulguin gaudir de la ruta amb avantatges especials. Des del passat més de juny, quan es va inaugurar la “Wine Road”, La Carretera del Vi ja disposava d’una aplicaciķ gratuīta per a mōbils (tant Android com Apple), que permet informar-se, moure’s i gaudir de la carretera, dels seus cellers i dels seus atractius. Ara s’ha llenįat una nova versiķ de l’App, que per només 3€ permetrā als visitants gaudir d’avantatges exclusius en els cellers, comenįant per un “up-grade” a vins premium en els tastos que acompanyin totes les visites als cellers de La Carretera del Vi. Així, la nova App Premium incorpora un sistema de passaport digital, que és vālid per a dues persones i tindrā les mateixes funcions que la versiķ gratuīta, perō permetrā segellar-lo virtualment en cada celler (via codi QR), i aixō activarā el dret a tenir unes atencions i avantatges especials, que aniran variant en el temps i que en aquesta primera fase permetrā gaudir de vins i caves de gama superior en les visites estāndards. El Passaport ja estā disponible per dispositius Android, i a principis de setembre també estarā disponible per iOS (Apple).

App i web ara també en castellā i anglčs

Aprofitant aquest llanįament, també s’ha actualitzat el web adaptat a mōbils www.lacarreteradelvi.com i la prōpia App, per incloure la versiķ en castellā i en anglčs. En un futur proper es treballarā per incorporar nous idiomes per fer encara més atractives i útils aquestes eines de guia de La Carretera del Vi.

El 22 i 23 d’agost, primer cap de setmana temātic amb vins emblemātics

Juntament amb la nova App, la Carretera del Vi també presenta el seu primer cap de setmana temātic. Així el 22 i 23 d’agost serā el cap de setmana dels clāssics de La Carretera del Vi, on cada celler oferirā un tast específic dels seus vins i caves més emblemātics. Amb aquesta estrena, es vol posar en valor la histōria i la tradiciķ que hi ha darrera de la primera “wine road” de l’estat i de la mediterrānia, tot mostrant productes que s’han convertit en un clāssic dels cellers i també del territori.

Els caps de setmana temātics busquen la promociķ conjunta de La Carretera del Vi per part dels cellers que l’integren, i en els que els visitants puguin dur a terme activitats relacionades amb la mateixa temātica en els diferents cellers, perō oferint cadascun les seves particularitats i enfocs.
Cada mes es programarā una temātica diferent, que es durā a terme en un cap de setmana concret, i que s’anirā donant a cončixer periōdicament.

La Carretera del Vi, “The Mediterranean Wine Road”

La Carretera del Vi és la primera proposta enoturística de l’estat en oferir un recorregut lineal des de les vinyes fins al mar, complementada amb l’alt valor histōric i cultural del Penedčs i el Garraf en un recorregut d’uns 33 km, que va des de Sant Martí Sarroca fins a Sitges, passant per les poblacions de Pacs del Penedčs, Vilafranca del Penedčs, Olčrdola, Canyelles i Sant Pere de Ribes, i que presenta diferents ramificacions segons els cellers i altres espais que es vulguin visitar.

Els cellers que integren La Carretera del Vi, i que formen l’associaciķ, sķn Bodegas Torre del Veguer, Bodegues Pinord, Cava&Hotel; MasTinell, Cellers Torres, Clos Lentiscus, Colet Clāssic Penedčs, Finca Viladellops, Mas Bertran, Parés Baltā, Puig Batet, Rovellats i Torreblanca.


Enllaį descārrega Android App Premium Passaport La Carretera del Vi

Enllaį descārrega Android App gratuīta La Carretera del Vi

Enllaį descarrega iOS (Apple) App gratuīta La Carretera del Vi

Més informaciķ:
www.lacarreteradelvi.com
info@lacarreteradelvi.com
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratčgic
   Estudis de mercat
   Llanįament de productes
   Estudis de Satisfacciķ de clients
   Suport a la comercialitzaciķ
   Benchmark
 Disseny Grāfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catālegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicaciķ
   Plans de comunicaciķ
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creaciķ de noticiables
   Recull de premsa
   Relaciķ amb mitjans
 Internet
   Pāgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestiķ de Xarxes Socials
   Creaciķ canals corporatius en Xarxes Socials
   Captaciķ seguidors en Xarxes Socials
 Organitzaciķ d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidāria del Rotary Club destinarā els seus beneficis a la restauraciķ de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temātic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal