ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Gran èxit de les Fires de maig 2010

Aquest cap de setmana s’ha celebrat, amb gran èxit de visitants, les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats. Els 40.000 visitants que han gaudit de la fira s’han repartit al llarg dels tres dies, cosa que ha permès visitar la fira d’una forma més còmode i també ha permès als expositors atendre millor als seus clients. Majoritàriament provinents de Vilafranca (51%) i comarca (33%), s’ha de destacar la presència d’un 16% de visitants de fora de la comarca (principalment de les comarques del Gran Penedès). En una enquesta feta a 500 persones els visitants van valorar molt positivament les fires, destacant tots ells la seva voluntat de tornar l’any vinent.

Els expositors també han mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament de les fires i van destacar el grau d’interès mostrat i les bones vendes tot i la situació econòmica. Cal destacar també el gran nombre de promocions i sorteigs realitzats pels expositors. Així s’ha de destacar un any més que el sector de l’automòbil va entregar 5000€ a una de les 69 persones que varen comprar un cotxe durant les fires. L’Associació Centre Vila també va realitzar un sorteig de 2000€ de la campanya Tot, Quasi, Res.

Per altra banda, la nova distribució d’espais i les noves zones d’enogastronomia i d’enoturisme han tingut una gran acceptació i han atret a la fira noves tipologies de públic. Aquestes dues àrees han sorprès molt positivament als visitants i als mateixos expositors i han aconseguit el seu objectiu: donar a conèixer als propis vilafranquins i penedesencs els atractius turístics i gastronòmics del territori.
Des de l’organització es considera l’enoturisme com un dels sectors claus a potenciar ja que cada cop representen una part més important de l’economia del Penedès. Per la propera edició ja s’està estudiant com millorar i ampliar l’espai i donar cabuda a més expositors.

La nova zona de gastronomia també ha suposat un gran pas endavant respecte el carrer de la gastronomia de l’any passat. La zona de vins i les degustacions de plats típics del Penedès van tenir un gran èxit, sobretot en les últimes hores del dia, cosa que portarà a l’organització a seguir treballant per millorar l’espai.

De la mateixa manera s’ha de destacar l’altíssim nivell de les Jornades Professionals dutes a terme durant les fires, amb una bona assistència d’empresaris i professionals del Penedès que van poder gaudir de conferències de professionals de referència.

Finalment, la resta d’activitats paral•leles, com la trobada bianual de Puntaires, la jornada castellera o la mostra d’Artesans entre d’altres van gaudir també d’un gran èxit de participació.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal