ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Finalitza la 13èna temporada gastronòmica del xató

El dilluns 17 de maig de 2010 s’ha celebrat el tradicional acte de cloenda de la Ruta del Xató, que marca el punt final de la temporada gastronòmica que les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, dediquen a un dels plats típics de la seva gastronomia el Xató.

La 13ena temporada d’aquesta proposta de Turisme Gastronòmic, es tanca segons els organitzadors amb un balanç molt positiu. Així doncs en les 7 xatonades populars, s’han servit més de 14.000 racions de Xató, representat un important avenç respecte l’anterior edició, amb públic procedent d’arreu de Catalunya i la Resta d’Espanya, que han acudit a aquestes poblacions per descobrir aquesta recepta.

Per la marca Ruta del Xató, aquesta temporada ha estat una temporada molt important en quant a seguir consolidant-se com a proposta de Turisme Gastronòmic de Catalunya, registrant uns increments molt significatius, en quant a sol.licituds i recerques d’informació turística del territori, convertint-se en un referent per a moltes persones quan es plantegen acudir a aquestes comarques. Així doncs com a dada més significativa trobem que les recerques d’informació al web propi de la Ruta del Xató s’han duplicat, i que les propostes que uneixen el xató amb l’enoturisme, el mar, la cultura, el patrimoni i les propostes musicals han registrat un important increment en quant a visitants.

En el terreny institucional, l’acte de cloenda, ha comptat amb la intervenció de l’alcalde de Vilanova el Il.lm Ignasi Elena, el president de la Coordinadora de Gremis de la Ruta del Xató, el Sr. Jaume Martí, i l’ambaixador sortint d’aquesta temporada el Sr. Oriol Llavina.

Un altre fet destacat, i que trenca l’estacionalitat de la Ruta del Xató, és que el lloc web www.rutadelxato.com, que agrupa tota la oferta de la Ruta, no ha deixat de rebre visites durant els mesos en que no funciona, esdevenint per tant un important canal de difusió del territori durant tot l’any.

De cara a la temporada 2010-2011 es proposa continuar en la línia de potenciar el turisme gastronòmic del xató, conjugant les ofertes turística i gastronòmica del territori. Per això, es donarà la possibilitat d’adherir-se a la Ruta del Xató, a més dels restaurants de la zona, a altres agents turístics. La temporada que finalitza ja ha comptat amb l’adhesió de 85 restaurants i s’espera ampliar aquesta xifra de cara a l’any vinent.

La Ruta del Xató, és una iniciativa de les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i Garraf, i està formada per 9 poblacions: Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Sitges, El Vendrell, Sant Pere de Ribes, Canyelles, Cubelles, Cunit i Calafell, els 6 gremis d’aquestes comarques, i 85 restaurants on es pot degustar el Xató al llarg de la temporada.

De Ruta del Xató 2009-2010


De Ruta del Xató 2009-2010
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal