ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Al Penedès s’han recollit 239 milions de kilos de raïm de qualitat

NOTA DE PREMSA
El passat dijous 14 d’octubre, en el marc del capítol de la verema , organitzat per l’Acadèmia Tastavins del Penedès, un any més es van reunir en una mateixa sala les principals entitats relacionades amb el món del vi del Penedès, per tal de dur a terme una nova edició d’aquest debat, que des dels seus inicis posa sobre la taula els principals problemes del sector a la comarca, per tal de ser afrontats des de diferents punts de vista.

Enguany el Capítol de la Verema va desenvolupar-se sobre 3 eixos, que es van desenvolupar de manera independent durant la vetllada.

La primera part de la trobada, com ja és habitual, va servir per posar sobre la taula la valoració qualitativa i quantitativa de la verema 2010, que a falta d’entrar una petita part de Parellada i de Cabernet Sauvignon, es preveia superior en un 5% en raïm blanc, i inferior en un 11% entre els negres, per acabar en una xifra propera als 239 miions de Kg. En quant a la qualitat, des del Consell Regulador de la DO Penedès, es va destacar el gran esforç dut a terme pels viticultors, en un any molt complex per la quantitat de pluges rebudes, per tal de que els raïm que arribés als cellers fos de gran qualitat.

La segona part del Capítol de la verema, va girar al voltant de la vesant econòmica, centrada bàsicament en el preu del raïm, variable que va centrar bona part de la tertúlia, i que va comptar amb destacades aportacions tant per part del director general d’INCAVI, com per part dels viticultors i de la patronal, amb diferents punts de vista sobre com poder arribar a millorar aquesta situació.

El paisatge va centrar la darrera part del debat, tema que va derivar un altre cop en la insostenibilitat del sistema actual, en que els viticultors auguraven l’abandó de conreus, o la transformació en d’altre tipus dels mateixos, cosa que de ben segur podia afectar de manera molt important el paisatge de vinyes actual.

La vetllada va acabar amb la intervenció de Joan Tarrada, President de l’Acadèmia Tastavins del Penedès, qui va manifestar la necessitat de seguir tractant aquests temes i de solventar-los, i que l’Acadèmia Tastavins del Penedès, volia seguir facilitant aquests ponts de diàleg tant necessaris pel Penedès.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis



 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal