ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Carme Ruscalleda, ambaixadora de la 14èna temporada de la Ruta del Xató

NOTA DE PREMSA
18/11/10 - En el marc de la Casa Elizalde de Barcelona, s’ha presentat la nova temporada de la Ruta del Xató, la proposta de turisme gastronòmic del xató a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i El Garraf, que enguany arriba a la seva 14ª temporada.

Per aquesta nova edició, la Ruta del Xató, presenta més de 150 propostes, agrupades segons diferents tipologies (enoturisme, mar, espais naturals, patrimoni o cultura), per tal d’adaptar-se als gustos o necessitats de cadascú; així com 76 restaurants recomanats on poder degustar l’autèntic xató, i diversos allotjaments i cellers seleccionats per poder completar una escapada a aquestes 3 comarques.

Enguany, a part de la ja esmentada incorporació de nous agents com cellers i allotjaments, la Ruta del Xató segueix potenciant la seva presència en els canals digitals, mitjançant la millora del seu canal web www.rutadelxato.com, que incorpora innovadores eines com “La teva Ruta del Xató” (que permet de manera fàcil organitzar-te una escapada a mida segons els teus gustos), o la clara aposta per les xarxes socials i la resta de canals web 2.0.

Un altre fet destacat d’aquest any és el nomenament de Carme Ruscalleda com a nova ambaixadora de la Ruta del Xató durant l’acte inaugural, en el qual, en el terreny institucional, va comptar amb les intervencions de la sra. Dolors Rius i Marrugat (regidora de Comerç i Turisme i presidenta del Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès), i el sr. Jaume Martí (representant de la Coordinadora de Gremis de la Ruta del Xató i president del Gremi d’hostaleria i restauració de Vilanova i la Geltrú). La xef Carme Ruscalleda, que va rebre el testimoni del sr. Oriol Llavina, ambaixador de la temporada passada, és l’única dona del món reconeguda amb 5 estrelles Michelin, tres pel seu restaurant Sant pau de Sant Pol de Mar, i dos pel seu restaurant de Tokyo.

Al llarg de la temporada, a més, les persones que s’apropin a aquestes comarques podran participar en les ja tradicionals festes populars dedicades al xató (xatonades), a Vilanova i la Geltrú (21 de novembre), Vilafranca del Penedès (23 de gener), El Vendrell (6 de febrer), Canyelles (20 de febrer), Cunit (20 de març), Calafell (27 de març) i Cubelles (2 d’abril), el les que també s’hi podran degustar altres especialitats culinàries del territori, els bons vins i caves de la zona, així com realitzar activitats paral•leles, com tastos de vi i cava, concurs de cuina de xató, cursos de cuina, etc. A més, els restaurants de Sitges ofereixen durant tota la temporada el menú del xató, una manera de degustar el plat acompanyat d’altres especialitats.

La Ruta del Xató és una iniciativa conjunta i un exemple d’èxit de col•laboració entre entitats públiques (ajuntaments) i privades (gremis de restauració, restaurants, allotjaments i cellers) de 3 comarques diferents i 2 províncies, que sota el mateix paraigües, treballen per fomentar el coneixement i generar valor al territori, impulsant l’activitat turística.

La temporada del Xató comença aquest mes de novembre i es perllongarà fins al mes d’abril, coincidint amb la temporada de l’escarola, un dels seus ingredients principals.

Podeu trobar tota la informació sobre la Ruta del Xató a: www.rutadelxato.com
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal